2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Iedzīvotāji tīra ietves, bet sniega tīrāmā tehnika sastumj to atpakaļ uz ietvēm

Iedzīvotāji tīra ietves, bet sniega tīrāmā tehnika sastumj to atpakaļ uz ietvēm

Nedēļas nogalē daudz sniga un putināja un līdz ar to Jēkabpils atbildīgie dienesti par sniega tīrīšanu un ielu kaisīšanu pilsētā turpināja darbu arī brīvdienā.  Savukārt vairāki Jēkabpils privātmāju iemītnieki, kuru īpašumi atrodas pilsētas centra un tranzīta ielās, sarunā ar Radio1 sūdzējās, ka no ietvēm notīrīto sniegu, sniega tīrītāji ar lāpstām sastumj atpakļ uz ietves. Līdz ar to viņu darbs ir veltīgs.
 
 
Sarunā ar Radio1 SIA "Jēkabpils pakalpojumi" valdes priekšsēdētājs Jānis Hauka sacīja, ka ir lietas kursā par šo situāciju, taču uzņēmuma prioritāte ir tīras brauktuves un droša situāciju uz ielām, tāpēc privātīpašniekiem esot jāsamierinās ar šo situāciju. Tāpat arī iedzīotāji, tīrot ietves, aicināti sniegu nemest uz ielas braucamās daļas, bet gan ceļmalā.
 
 
Pagaidām nav domāts par sniega izvešanu no pilsētas, jo tā neesot tik daudz, turklāt šonedēļ tiek prognozēts pamatīgs atkusnis.

Komentāri (0-1/1)

  • jpils
    02.07.2018 18:22
    ..."Pagaidām nav domāts par sniega izvešanu no pilsētas, jo tā neesot tik daudz, turklāt šonedēļ tiek prognozēts pamatīgs atkusnis.".....tāpēc arī nekaisa, pavasarī tāpat ledus nokusīs.....lieki tērēts sāls...........

    un par tām privātmājām pieguļošajām ielām - tad lai samierinās dome, ka ietves netiks tīrītas, jo sniegs tāpat pēc kādie pāris mēnešiem nokusīs..........un savas soda kvītis aiznes uz ķemertiņu un uzkar uz naglas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atstājiet komentāru