2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jēkabpils slimnīcā mainīta garderobes atrašanās vieta (FOTO)

Jēkabpils slimnīcā mainīta garderobes atrašanās vieta (FOTO)

Jēkabpils slimnīcā ir mainīta garderobes atrašanās vieta. Ne visi ir apmierināti ar šo faktu.
 
Kāda sieviete sarunā ar Radio1 sacīja, ka tagad garderobe esot pārcelta uz pagrabstāvu un, lai atstātu tajā apģērbu, ir jādodas pa kāpnēm lejā un jāmēro ceļš pa garu gaiteni ar grumbuļainu grīdu un nemīlīgām sienām, kamēr nokļūst līdz garderobei. Tas esot apgrūtinoši gados veciem cilvēkiem.
 
 
Sarunā ar Jēkabpils reģionālās slimnīcas direktoru Ivaru Zvīdri skaidrojām, kāpēc veiktas šādas izmaiņas. Viņš sacīja, ka atbilstoši noteikumiem, slimnīcai bija jāsadala pacientu uzņemšanas plūsma un tagad vietā, kur iepriekš atradās garderobe ir izvietota reģistratūra. Jēkabpils slimnīca neesot vienīgā Latvijā, kurai garderobe atrodas pagrabstāvā. Uz to varot nobraukt arī ar liftu.
 
 
Savukārt, kas attiecas uz nelabiekārtoto pagrabstāva gaiteni, tad jau tuvāko mēnešu laikā esot paredzēts pagrabstāva remonts un gaiteņa grīdas izlīdzināšana. Līdz ar to būs atrisināts jautājums, ka uz garderobi jādodas pa vizuāli nepievilcīgu gaiteni, piebilda Zvīdris.
 
 
Aculiecinieka foto
 
gaitenis1
 
gaitenis

Komentāri (0-4/4)

  • sportiste
    02.07.2018 18:22
    Lai nokļūtu uz garderobi, nepietiek nokāpt pagrabstāvā, tālāk jāmēro garš ceļš ar vairākiem pagriezieniem kā orientēšanās sportā - uzskatu, ka veciem cilvēkiem tur atrast ceļu tikpat kā neiespējami
  • stulbums
    02.07.2018 18:22
    Jā ,Jēkabpils slimnīcā par veciem ,slimiem ļautiņiem tiešām rūpējas.
  • tā gan...
    02.07.2018 18:22
    sl-ca,kurā garderobe atrodas pagrabstāvā gan nav vienīgā,bet toties Jēkabpils slimnīca būs vienīgā,kurā atradīsies n-tās kases...Stradiņos 3x mazāk...!!!!!
  • iedzīvotāja
    02.07.2018 18:22
    Nē, nu viss skaidrs, ja atnācām uz slimnīcu uz rentgenu, lai pārliecinātos, ka nav lūzums, tad tas slimnīcā tiks garantēts. Jo uz gagrabstāvu vesels ne katrs ies....

Atstājiet komentāru