2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jauns raidījumu cikls "Jēkabpils šodien un rīt" (1. epizode )

Jauns raidījumu cikls "Jēkabpils šodien un rīt" (1. epizode )

Jēkabpils Radio1 sadarbībā ar Jēkabpils pilsētas domi uzsāk raidījumu sēriju “Jēkabpils šodien un rīt”. Tajā tiks runāts par pilsētas iedzīvotājiem un uzņēmējiem aktuālo – par ikdienas dzīvi, par pilsētas attīstības virzieniem, domes lēmumiem.

Raidījumu tiešajā ēterā klausieties katru otro trešdienu, pulksten 16;10, bet atkārtojumā varēsiet dzirdēt arī tās pašas nedēļas piektdienā pulksten 11;10.

Piedalies arī tu, ja tev ir, kas konstruktīvs jautājams raksti e-pastā: studija@radio1.lv. Šīs nedēļas aktuālās tēmas: bezmaksas sabiedriskā transporta ieviešana skolēniem un pilsētas ielu sakārtošanas programma.



 

Komentāri (0-1/1)

  • Aleksandrs
    26.09.2019 12:24
    Jèkabpils ka kàrbu pilsèta, vai tiešam nevar cels normàlus veikalus. Smeklìģi ràdit viesim mùsu centru kur atradàs lielie karbu veikali Mego, Rimi, Lidl vis staistàka autoosta Latvija apkart nau ne koku, ne stàdu. Uzbuvetais jauns tilts kuràm ir tik labas trepes, kà ziema bus leja jalaižas ar dibenu. Neviens no mèriem ta un neiemacìjas sttadat. Tikai tiesu nams kaut ka ierakstás lanšauta, ah ja viņu taču taisìja firmas no Rìgas.

Atstājiet komentāru