2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Kā jāatbild darba devējam, kurš atteicies jūs pieņemt darbā

Kā jāatbild darba devējam, kurš atteicies jūs pieņemt darbā

Godājamais darba devēj!
 
 
Šorīt, pārbaudot savu pasta kastīti, atradu tajā Jūsu vēstuli, kurā paziņojat par savu atteikšanos pieņemt mani darbā. Es rūpīgi izlasīju Jūsu vēstuli un diemžēl esmu spiests paziņot, ka šobrīd nesaskatu iespēju pieņemt Jūsu atteikumu. Pēdējo mēnešu laikā esmu saņēmis jau pietiekami daudz atteikumu, tāpēc, kā saprotat, man ir plaša izvēle, taču pieņemt tos visus man diemžēl nav iespējams.
 
 
Neraugoties uz Jūsu bagātīgo pieredzi un kvalifikāciju personāla atlases jomā, esmu spiests konstatēt, ka šis atteikums ir nepietiekami argumentēts un ir pretrunā manām interesēm, bez tam, tas nekādā ziņā neatbilst maniem nākotnes plāniem.
 
 
Pamatojoties uz iepriekš teikto, uzskatu par nepieciešamu uzsākt sava amata pienākumu pildīšanu Jūsu uzņēmumā, sākot ar nākamo pirmdienu.
 
 
Esmu pārliecināts, ka manā vadībā uzņēmums sāks principiāli jaunu attīstības etapu un sasniegs vēl nepiedzīvotus panākumus jaunu tirgus nišu iekarošanā.
 
 
Lūdzu iespējami ātri sagatavot nepieciešamos dokumentus par manu iecelšanu amatā un noteikt amata algu, atbilstoši manām vēlmēm. Jautājums par bonusiem un 13.algu tiks risināts darba kārtībā.
 
 
Atgādinu, ka Jūsu noteiktais pārbaudes laiks ir 3 mēneši, kuru laikā es pieņemšu galīgo lēmumu, vai vēlos turpināt darbu Jūsu uzņēmumā.
 
 
Ja manas prasības netiks ievērotas, es būšu spiests izskatīt Jūsu konkurentu sūtītās atteikuma vēstules.
 
 
Ceru uz veiksmīgu sadarbību!
 
(Joks, protams, bet katrā jokā ir daļa patiesības...)
 
avots: puaro.lv

Atstājiet komentāru