2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Kino placī - detektīvfilma un drāma "Blakusefekts"

Kino placī - detektīvfilma un drāma "Blakusefekts"

Kino placī Jēkabpilī jaunnedēļ 17., 18. un 19.jūlijā būs skatāma filma "Blakusefekts". Tā ir detektīvfilma, drāma, trilleris. Filmas režisors ir Stīvens Soderbergs. Lomās: Rooney Mara, Channing Tatum, Jude Law, Catherine Zeta-Jones.

 

Galvenās varones Emīlijas Hokinsas dzīvē viss aiziet šķērsām brīdī, kad viņas vīru ieliek cietumā. Sākumā viņa centās tikt galā ar depresiju pašas spēkiem, dzerot kaudzēm nervus nomierinošu līdzekļu. Taču pēc tam, kad kļuva skaidrs, ka tas nepalīdzēs, Emīlijai neatlika nekas cits kā doties uz psihiatrisko klīniku pie laipniem un gādīgiem cilvēkiem baltos halātos. Tagad galvenā varone vairs necīnās viena ar saviem iekšējiem dēmoniem - uzveikt nospiesto stāvokli viņai palīdzēs divi paši labākie klīnikas ārsti, kā arī eksperimentāli preparāti, kuriem piemīt samērā savādi blakusefekti. Vai nesanāks tā, ka visas Emīlijas iekšējās bailes tā vietā, lai pazustu, izlauzīsies ārā?

 

Senasu sākums Kino placī pulksten 22.30. Senasa garums 1 stunda un 46 minūtes. Biļetes var iegādāties Jēkabpils Tautas nama kasē un pirms izrādes Kino placī, cena - 1 lats. 

 

Sagatavoja Māra Grīnberga

Atstājiet komentāru