2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Spēles un rotaļlietas PII “Zvaigznīte” filiāles bērniem

Spēles un rotaļlietas PII “Zvaigznīte” filiāles bērniem

Palīdzi PII "Zvaigznīte" filiāles bērniem papildināt rotaļlietu, spēļu un grāmatu bāzi, lai bērni varētu attīstīt sociālās, izziņas darbības, fiziskās attīstības un kustību, un pašizpausmes prasmes.
 
 
Ar projekta atbalstu vēlamies iegūt finansējumu inventāra iegādei, lai radītu modernus priekšnoteikumus bērnu ikdienā. Mums ir svarīgi, lai bērniem būtu interesantas, mūsdienīgas rotaļlietas, ar ko spēlēties, kā arī jaunas, skaisti ilustrētas grāmatas, ko lasīt.
 

Par labdarības iniciatīvu LabieDarbi.lv

Projektu konkurss LabieDarbi.lv ir AS 4finance zīmola, nebanku kredītdevēju nozares līdera SMScredit.lv labdarības iniciatīva, kuras mērķis ir projektu konkursa kartībā nodrošināt iespēju Latvijas iedzīvotājiem un organizācijām saņemt finansiālu atbalstu savu ideju un mērķu realizēšanai. Ik mēnesi 15 iesniegtie projekti, tādās jomās kā izglītība, zinātne, māksla, sports, kultūra un vide, gūst iespēju piedalīties publiskā interneta balsojuma konkursā, lai uzvaras gadījumā saņemtu līdz EUR 7500 lielu finansiālu atbalstu savu ideju realizācijai. LabieDarbi.lv nepilnajā 4 gadu pastāvēšanas laikā realizēti jau vairāk nekā 230 iedvesmojoši projekti no visas Latvijas.

Atbalsti savus bērnus! Aicini visus iespējamos radus, draugus, kolēģus, paziņas atbalstīt mūsu projektu!

Komentāri (0-1/1)

  • Baiba
    02.07.2018 18:21
    Lūdzu izpalīdziet, nobalsojiet! Un, ja kādreiz vajadzīga mūsu palīdzība, droši jautājiet!

Atstājiet komentāru