2024.gada 18. maijs

Ēriks, Inese, Inesis

Kena parkā notiks Bērnu svētki

Kena parkā notiks Bērnu svētki

30. maijā plkst.11.00 Kena parkā bērni kopā ar vecākiem tiek aicināti uz Bērnu svētkiem „Lai dziesmas nu raisām! Lai ziediņus kaisām!”( J.Rainis), ar daudzveidīgu radošu, sportisku un atpūtas programmu plaši atzīmētu Starptautisko Bērnu aizsardzības dienu.

Šis ir Raiņa un Aspazijas jubilejas gads, un visi bērni, kuri būs iemācījušies kādu Raiņa vai Aspazijas dzejoli, varēs to nolasīt brīvajā mikrofonā, saņemot par to saldas balvas. Bērnu bibliotēka mazajiem apmeklētājiem piedāvās mīklu un dzejas darbnīcas „Sēd uz sliekšņa pasaciņa”. Ar sporta aktivitātēm visus gaidīs sektorā „Mazā stiprinieka piedzīvojumi”, kur mazajam stipriniekam jāveic 7 azartiski un sportiski uzdevumi. Čaklie rokdarbnieki varēs izmēģināt roku dažādās radošajās darbnīcās.

Pirmo reizi Jēkabpilī gan lieliem, gan maziem būs iespēja izveidot savu rokas kopiju no vaska. Policisti Runcis Renārs un Bebrs Bruno kopā ar kinologu Gintu Vuškānu un saviem gudrajiem palīgiem suņiem Dogiju, Drako, Darvinu arī šogad jūs aicinās uz policijas sektoru. Ieradīsies arī bērnu iemīļotie poniji Pipars un Kamene, un tas garantē, ka vizināšanās notiks pilnos auļos.

Aicinām bērnus kopā ar vecākiem mājās izgatavot cepures, vainadziņus vai citus aksesuārus par ziedu tēmu, lai kopā ar Ziedu meitenēm piedalītos „Ziedu karnevālā”. Protams, bērnus gaida lustīga vizināšanās karuselī, vilcieniņā un pamatīga izlēkāšanās piepūšamajā pilsētiņā.

Kas gan tie par svētkiem bez mazo jēkabpiliešu dziesmām un dejām! Šajos svētkos ar savām visskaistākajām dziesmām piedalīsies bērnu vokālais ansamblis „Pelītes”, bērnu pop grupa „Zvanotiņas”, bērnu vokālais ansamblis „Dziesmiņa”, YAMAHA mūzikas skolas Jēkabpils filiāles audzēkņi un viņu vecāki, estrādes deju programmu būs sagatavojusi deju grupa „Inter”, ar Hip hop dejām uzstāsies „Xeny Dance Studio”.

Mazie jēkabpilieši, gaidām jūs visus priecīgā noskaņojumā Bērnu svētkos Kena parkā!

Krustpils KN pasākumu organizatore Z. Dzintare

 

Foto: No Jēkabpils Kultūras pārvaldes arhīva

Atstājiet komentāru