2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Aktuāla informācija: Mainīts datums Jēkabpils skolēnu dāvanu kartes kuponu papildināšanai

Aktuāla informācija: Mainīts datums Jēkabpils skolēnu dāvanu kartes kuponu papildināšanai

Jēkabpils Izglītības pārvalde  informē, ka  MAXIMA dāvanu karšu/kuponu papildināšana tiks veikta šodien, 9.martā, par laika periodu no 8. februāra līdz 5.martam, nevis kā tika ziņots iepriekš, ka kartes papildinās jau vakar 8.martā.

Sarunā ar Radio1 Jēkabpils pilsētas Izglītības pārvaldes vadītājs Juris Līcis informēja, ka aizkavēšanās notikusi tehnisku iemeslu dēļ. Maxima naudu kartēs papildina, kad tā no pašvaldības ienāk uzņēmuma kontā, bet bankas pārskaitījumi nenoritējuši tik raiti un tos Izglītības pārvalde nevarot ietekmēt, tāpēc vakar kartes kuponi netika papildināti. Tas tiks izdarīts šodien. Juris Līcis arī atzina, ka bijis pārdroši no Izglītības pārvaldes puses nosaukt konkrētu datumu, kad tiks papildinātas dāvanu kartes/kuponi. Turpmāk no kļūdām mācoties, konkrēta diena netikšot minēta, bet gan laika intervāls dažu dienu garumā,kad naudu tiks ieskaitīta kartēs kuponos, lai solītais atbilstu patiesībai.

Jau ziņots iepriekš, ka no 24.februāra  uzsākta dāvanu karšu/kuponu izsniegšana pārtikas preču iegādei Jēkabpils pilsētas pašvaldības izglītības iestāžu skolēniem  (1.-9. klašu skolēniem, kuri mācās Jēkabpils pilsētas pašvaldības vispārējās izglītības iestādēs un kuri ir deklarēti Jēkabpilī) un un pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņiem. Par dāvanu karšu izsniegšanas kārtību Jēkabpils pilsētas pašvaldības izglītības iestādēs, aicina interesēties katram savā izglītības iestādē! Skolēniem, kuri apmeklē citu pašvaldību izglītības iestādes un 9.-10.klašu izglītojamajiem no trūcīgām, maznodrošinātām un daudzbērnu ģimenēm, dāvanu karšu /kuponu izsniegšana notiks Jēkabpils Sociālā dienesta kasē, Jēkabpilī, Brīvības ielā 45.

Kā jau iepriekš masu medijos informēts, šogad dāvanu kartes/kuponi tiks atprečoti SIA “MAXIMA Latvija” veikalos. Tiek izsniegta viena plastikāta karte, uz kuras ir noteikta naudas summa un turpmāk tā tiks attālināti papildināta vienu reizi mēnesī. Vērš uzmanību, ka ar dāvanu karti/ kuponu nevarēs iegādāties nepārtikas preces, alkoholu, tabakas izstrādājumus, kafiju, gāzētos dzērienus un enerģijas dzērienus. Iegādājoties iepirkumu maisiņu, kas ir nepārtikas prece, ar karti nevarēs norēķināties.

Lūgums sekot līdzi aktuālajai informācijai Jēkabpils pilsētas pašvaldības mājas lapā www.jekabpils.lv un Jēkabpils Sociālā dienesta mājas lapā www.soc-dienests.jekabpils.lv , kā arī informatīvajiem ziņojumiem Mykoob vai E-klasē!

Atstājiet komentāru