2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Šonedēļ notiks Jēkabpils skolēnu dāvanu karšu papildināšana

Šonedēļ notiks Jēkabpils skolēnu dāvanu karšu papildināšana

Jēkabpils Izglītības pārvalde informē, ka nākošā MAXIMA dāvanu karšu/kuponu papildināšana tiek plānota laika posmā no 01.06.2021. līdz 04.06.2021. par laika periodu no 05.05.2021. līdz 31.05.2021, informē Jēkabpils Izglītības pārvalde.

Jau tika ziņots iepriekš, ka no 24.februāra uzsākta dāvanu karšu/kuponu izsniegšana pārtikas preču iegādei Jēkabpils pilsētas pašvaldības izglītības iestāžu skolēniem  (1.-9. klašu skolēniem, kuri mācās Jēkabpils pilsētas pašvaldības vispārējās izglītības iestādēs un kuri ir deklarēti Jēkabpilī) un un pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņiem.

Par dāvanu karšu izsniegšanas kārtību Jēkabpils pilsētas pašvaldības izglītības iestādēs, aicina interesēties katram savā izglītības iestādē! Skolēniem, kuri apmeklē citu pašvaldību izglītības iestādes un 9.-10.klašu izglītojamajiem no trūcīgām, maznodrošinātām un daudzbērnu ģimenēm, dāvanu karšu /kuponu izsniegšana notika Jēkabpils Sociālā dienesta kasē, Jēkabpilī, Brīvības ielā 45. Kā jau iepriekš informēts, šogad dāvanu kartes/kuponi tiek atprečoti SIA “MAXIMA Latvija” veikalos.  Skolēnam ir izsniegta viena plastikāta karte, uz kuras ir noteikta naudas summa un turpmāk tā tiek attālināti papildināta vienu reizi mēnesī.

Vērš uzmanību, ka ar dāvanu karti/ kuponu nevar iegādāties nepārtikas preces, alkoholu, tabakas izstrādājumus, kafiju, gāzētos dzērienus un enerģijas dzērienus. Iegādājoties iepirkumu maisiņu, kas ir nepārtikas prece, ar karti nevar norēķināties.Lūgums sekot līdzi aktuālajai informācijai Jēkabpils pilsētas pašvaldības mājas lapā www.jekabpils.lv un Jēkabpils Sociālā dienesta mājas lapā www.soc-dienests.jekabpils.lv , kā arī informatīvajiem ziņojumiem Mykoob vai E-klasē!

Atstājiet komentāru