2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Inese Berķe atteikusies no Jēkabpils novada Kultūras pārvaldes vadītājas amata. Uz laiku šajā amatā iecelts Aigars Godiņš

Inese Berķe atteikusies no Jēkabpils novada Kultūras pārvaldes vadītājas amata. Uz laiku šajā amatā iecelts Aigars Godiņš

8.jūlijā Jēkabpils novada domes  ārkārtas sēdē tika pieņemts lēmums atcelt iestādes “Jēkabpils vēstures muzejs” direktori Inesi Berķi no Kultūras pārvaldes direktora pienākumu izpildītājas amata. Turpmāk Jēkabpils novada Kultūras pārvaldes vadītāja pienākumus veiks Jēkabpils Tautas nama direktors Aigars Godiņš, informē Jēkabpils pilsētas sabiedrisko attiecību nodaļa.

Domes priekšsēdētājs Raivis Ragainis atzina, ka  nozares pārstāvji ir izteikuši bažas par turpmāko Jēkabpils novada kultūras attīstību un norisēm, tāpēc ir notikusi diskusija par nākotnes redzējumu un turpmāko kultūras attīstību  novadā.

Ārkārtas sēdē novada domes priekšsēdētāja vietnieks izglītības un kultūras  jautājumos Alfons Žuks komentēja: “ Tā kā līdzšinējā Jēkabpils Kultūras pārvaldes vadītāja I.Berķe labprātīgi iesniegusi atlūgumu, tad nozarei jādomā, kas veiks šos pienākumus, kamēr tiks izsludināts jauns konkurss uz Jēkabpils novada Kultūras pārvaldes direktora amatu. Es uzskatu, ka kultūras nozari ir jāvada kultūras nozares profesionālim un nozare ir jāsakārto!”

Aigars Godiņš amatā stāsies no šī gada 9.jūlija.

Lēmums ir spēkā līdz jauna Jēkabpils novada Kultūras pārvaldes direktora iecelšanai amatā vai kamēr dome nav lēmusi citādāk.

Komentāri (0-6/6)

  • Krišjānis >SpiX
    09.07.2021 10:30
    Berķes kundze PATI iesniedza atlūgumu.
    Tagad būs tikai(!) pilī par saimnieci!
  • laimuks
    08.07.2021 23:22
    pilsēta tiešām kultūras ziņā pagrimusi, ir taču skaista vasara, cilvēkam laba ideja par muziku uz dambja, kaut reizi nedēļā vakarā, katru reizi ar savu tēmu: kino mūzika, relaksējoša mūzika, klasiskā,šlāgermūzika, u.c. Cilvēki iznāktu, kustībā pavadītu laiku. Vai tiešām izdoma nedarbojas? A bet tik viena politika, jau besī....
  • laba ziņa
    08.07.2021 17:28
    Beidzot ieliktene Berķe noņemta! Beigs pazemot darbiniekus ! Lai ārdās pa pili !
  • Zinātaajs
    08.07.2021 17:27
    Godiņš ir Žuka partijā. Te arī tā sāls, kāpēc Berķe pēkšņi vairs neprot strādāt.
  • Nice
    08.07.2021 15:03
    Kautgan ir pandēmijas laiks, var pilsētā taisīt tematiskos pasākumus piem. Vakara pastaiga pa dambīti kur tumbās ieslēgta mūzika, vai foto stūrīšus.Mūsu pilsēta ir galīgi kultūras jomā nolaidusies.Kauns.
  • SpiX
    08.07.2021 14:42
    Pilsētā nozare ir sakārtota, kur Alfons bija agrāk, ja viņam šī nozare izrādās ka nav sakārtota?

Atstājiet komentāru