2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

“Sēlijas laivas” aicina uz ekspedīciju Radžupes dolomītos

“Sēlijas laivas” aicina uz ekspedīciju Radžupes dolomītos

Sestdien, 7. augustā, plkst. 10.00 biedrība “Sēlijas laivas” aicina tikties pie bijušajām Straumes dzirnavām, vairāk pazīstamām kā Aknīstes Dambēm (Platums: 56,1654; Garums: 25,7548), lai dotos ap 10 kilometru garā ekspedīcijā pa Radžupes stāvajiem krastiem un dolomīta pilno gultni, informē Jēkabpils sporta centra sabiedrisko attiecību speciāliste Lāsma Irša.

Pārgājienā bridīsim, lai pārbaudītu fiziskos spēkus un ieklausītos lietpratēja padomos par spēku samērošanu aktīvās atpūtas izbaudīšanai. Māris Resnis no organizācijas “Lūzumpunkts” rādīs un ieteiks profesionālu padomus drošai būšanai dabā. 

Maršruts apļveida. Paredzēts cilvēkiem ar iepriekšēju pārgājiena pieredzi. Augstas grūtības pārgājiens. Līdzi atspirdzinājumi un pārgājienam piemērots apģērbs un brišanai pa ūdeni piemēroti apavi.

Obligāta iepriekšēja pieteikšanās. Tālr. 28616357 (Santa). Vietu skaits ierobežots. Līdzi nepieciešams digitālais Covid-19 sertifikāts.

Biedrība ‘Sēlijas laivas’ realizē LEADER EFLA un biedrības "Lauku partnerība Sēlija" apmācību programmas ietvaros atbalstītu projektu "Vides inteliģences vasaras skola" kā arī piedalās Jēkabpils novada "Sporta mēnesī", aicinot sabiedrību būt aktīviem un doties dabā.

Foto: http://turisms-aknistes-novada.mozello.lv/fotogalerija/dabas/

Atstājiet komentāru