2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jēkabpils novadā Covid-19 infekcija izglītības iestādēs ietekmējusi 44 kolektīvus

Jēkabpils novadā Covid-19 infekcija izglītības iestādēs ietekmējusi 44 kolektīvus

Jēkabpils novadā Covid-19 infekcija izglītības iestādēs skārusi 44 kolektīvus, no kuriem 27 atrodas karantīnā un mācās attālināti, savukārt 17 klašu kolektīvi kā kontaktpersonas turpina mācību darbu klātienē, veicot katru rītu antigēnu testus. Sarunā ar Ceturtdiena Jēkabpils novada Izglītības pārvaldes vadītājs Juris Līcis informēja, ka šie ir rādītāji līdz 27.janvāra rītam.

Visvairāk klašu attālināti mācās Jēkabpils 2.vidusskolā - 17. Tāpat arī attālināti mācās arī 6 klašu kolektīvi Jēkabpils 3.vidusskolā, pa divi klašu kolektīvi katrā – Zasas vidusskolā un Ābeļu pamatskolā. Ābeļos viens no kolektīviem, kas atrodas karantīnā ir pirmsskolas izglītības grupa.  Arī Salas bērnudārzā “Ābelīte” attālināti mācās divas grupiņas, bet pa vienai katrā Jēkabpils bērnudārzos “Bēziņš” un “Zvaigznīte”, kā arī Viesītes bērnudārzā “Zīlīte”.

Savukārt klašu kolektīvi kontaktpersonas, kas mācās klātienē un katru dienu veic antigēnu testus ir 9 - Jēkabpils 2.vidusskolā un 8 - Jēkabpils Valsts ģimnāzijā.

Juris Līcis piebilda, ka situācija saslimstības ziņā ir mainīga, jo katru dienu nākot klāt kāds jauns kolektīvs, kas dodas karantīnā mācīties attālināti un ir kolektīvi, kas noslēdz karantīnas periodu un atgriežas skolā.

Komentāri (0-2/2)

  • Skolotāja
    27.01.2022 22:29
    Skolotāji arī ir cilvēki. Viņi arī slimo. Varbūt kāds no vecākiem vēlētos viņus aizvietot.
  • Hmmm
    27.01.2022 16:55
    Un kur ir problēma ğimnāzijā, ka nenotiek dažādi mācību priekšmeti jau otro nedēļu,piemēram, ğeogrăfija, datorika, angļu valoda, krievu valoda? Un neviens tos neaizvieto, bērni dara ko grib! Skolotăjiem algas vajadzētu samazināt un Vizuli ar Līci no darba patriekt, ka kārtību nemāk ieviest!

Atstājiet komentāru