2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jēkabpilieši aicināti gadumijā uz uguns šovu un Jaungada ballīti Vecpilsētas laukumā

Jēkabpilī, Jaungada naktī iedzīvotāji aicināti uz Vecpilsētas laukumu, lai pēc pusnakts visi kopā atzīmētu jaunā 2023.gada sākumu, informē Jēkabpils novada kultūras pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Druveniece.

“Aicinām jūs, dārgie jēkabpilieši, Jaungada nakti 1. janvārī pavadīt kopā ar mums un kopā vēl reiz sagaidīt Jauno Gadu Vecpilsētas laukumā! Esam sagatavojuši Jums izklaidējošu programmu, kuras laikā varēs gan iedvesmoties, gan uzzināt kaut ko jaunu par gaidāmo gadu, gan izjust satriecošas emocijas. Protams, nedrīkst aizmirst, ka būs iespēja arī kārtīgi izballēties pirms jaunu mērķu sasniegšanas,” saka Ieva Druveniece. 

Jaungada nakts programma norisināsies no pulksten 00.30 līdz 01.00:
•    Xeny Dance Studio audzēkņu priekšnesums,
•    “Fire Spirit” ugunsšovs, 
•    Jēkabpils novada domes vadības apsveikums,
•    Pārsteigums!

Savukārt no pulksten 01.00 līdz 03.00:
•    Ballīte kopā ar DJ Jāni Balodi.

Vecgada vakarā, 31.decembrī plkst. 22.00 Krustpils kultūras centrā norisināsies Jaungada balle pie galdiņiem kopā ar grupu “Kalna ielas muzikanti”.  Galdiņus jārezervē iepriekš.

Komentāri (0-3/3)

  • Skolnieciņš
    19.12.2022 08:03
    Kas ir Ziemassvētku vecītis jeb Santa Klauss? Kas tas ir? Kāds sakars tam ir ar Lapzemi? Tas ir katoļu svētais Niks, kas radās viduslaikos. Viņa tēls izveidojās Eiropiešu apziņā viduslaiku beigās, tomēr tas bija vien lokāli un nekādas masveida svinēšanas tolaik nebija. Tomēr katoļu baznīcas sarakstos svētais Niks bija. Vēlāk 20. gadsimtā milzu uzņēmums "Coca-Cola" nolēma atrast sev reklāmas seju. Viņi ietērpa svēto Niku sarkanās drānās, piezīmēja baltu bārdu. Un iedeva viņam ziemeļbriežus ar sarkaniem deguniem. Un, lūk, viss kristīgās popkultūra stāsts.
    Ar cieņu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-(
    Skolnieciņš© ®Skolnieciņš
  • Viesis
    16.12.2022 10:18
    Par ko priecāties? Par kosmiskajiem apkures rēķiniem.
  • Sile
    15.12.2022 17:54
    Eh, šie Ban!

Atstājiet komentāru