2024.gada 30. aprīlis

Alta, Liāna, Lilija

Par Zasas vidusskolas direktori uz noteiktu laiku iecelta Zita Goldberga

Par Zasas vidusskolas direktori uz noteiktu laiku iecelta Zita Goldberga

24. augustā Jēkabpils novada domes sēdē par Zasas vidusskolas direktori uz laiku iecelta Zita Goldberga.Viņa darbu sāks 28. augustā. Zasas vidusskolai direktors bija nepieciešams, jo līdzšinējā direktore Ieva Prodišķe devusies ilgstošā atvaļinājumā.

Jēkabpils domes sēdē priekšsēdētāja vietnieks Alfons Žuks informēja, ka konkursa finālā tika izskatītas divas kandidatūras, uzklausot pretendentus, konkursa komisija nolēmusi apstiprināšanai virzīt Zitu Goldbergu. Pēc apstiprināšanas amatā, vēlot veiksmi darbā, Alfons Žuks jauno Zasas vidusskolas direktori sveica ar ziediem.

Viņa ieguvusi dabaszinātņu bakalaura grādu matemātikā un profesionālo maģistra grādu izglītības zinātnē. Līdz šim Zita Goldberga strādājusi par fizikas un matemātikas skolotāju Zasas vidusskolā, iepriekš Elkšņu un Biržu pamatskolās.

Domes sēdē Zita Goldberga sacīja, ka Zasas vidusskolu saredz kā efektīvu, mūsdienīgu, demokrātisku un humānu skolu, kurā skolēns prot patstāvīgi mācīties un pilnveidot sevi, kā arī ir atbildīgs sabiedrības dalībnieks, radošs radītājs, persona ar pašapziņu un lietpratējs savā izaugsmē.  Zita Goldberga Zasas skolā strādā jau 12 gadus: “Varu teikt, ka tā ir mana skola. Ir ļoti labi kolēģi, ar kuriem esmu gatava sadarboties, veidot kopīgu komandu, lai skolai būtu tālāka attīstība.”

Komentāri (0-1/1)

  • Lai veicas
    01.09.2023 23:42
    Ieguvusi dabaszinātņu bakalaura grādu matemātikā un profesionālo maģistra grādu izglītības zinātnē Zita Goldberga strādājusi par fizikas un matemātikas skolotāju Zasas vidusskolā, iepriekš Elkšņu un Biržu pamatskolās.

Atstājiet komentāru