2024.gada 29. septembris

Miģelis, Mihails, Miķelis, Miks, Mikus

Jēkabpils novada kultūras pārvaldes vadītāja iesniegusi atlūgumu

Jēkabpils novada kultūras pārvaldes vadītāja iesniegusi atlūgumu

Radio1.lv rīcībā bija neoficiāla informācija, ka Jēkabpils kultūras pārvaldes vadītāja Valda Jermanova iesniegusi atlūgumu. Šo jautājumu viņai uzdevām šodien, tiekoties preses konferencē. 

Valda Jermanova apstiprināja, ka ir iesniegusi atlūgumu, plašāk nekomentējot aiziešanas iemeslu. Viņas pēdējā darba diena būs pēc pilsētas svētkiem – 10.jūlijs.

Sarunā ar Radio1.lv Jēkabpils novada domes priekšsēdētāja vietnieks Kultūras un izglītības jautājumos Alfons Žuks sacīja, ka pagaidām tiek vērtēts vai sludināt konkursu uz kultūras pārvaldes vadītāja vietu vai iztikt ar iekšējām rezervēm. Viņš sacīja, ka novembrī no ilgstoša atvaļinājuma atgriežas iepriekšējā kultūras pārvaldes vadītāja Antra Skutele, kuras prombūtnes laikā pārvaldi vadīja Valda Jermanova. Visticamāk, līdz tam brīdim kultūras pārvaldes vadītāja pienākumus pildīs direktores vietniece Linda Ūdre-Rizga.

Jēkabpils novada kultūras pārvaldē atlūgumu iesniegusi arī juriste, un arī viņas pēdējā darba diena ir 10.jūlijs. Patlaban ir izsludināts konkurss uz jurista vietu novada kultūras pārvaldē.

Komentāri (0-3/3)

  • Rita
    27.06.2024 11:12
    Es brīnos par vīriešiem,kas strādā pašvaldībā,kā viņu sievas tādus tur neveiksminiekus,kas nemāk pelnīt.
  • Krāms
    27.06.2024 10:04
    Ar to algu ģimeni nepabaros,normāli,ka iet citur profesionāļi
  • Delveris
    26.06.2024 17:14
    Kas tai domē notiek?
    Katru mēnesi bariņš aizbēg.

Atstājiet komentāru