2024.gada 8. septembris

Ilga

Projektu konkursā cer gūt finansējumu Antūžu pamatskolas infrastruktūras un mācību vides pilnveidei

Projektu konkursā cer gūt finansējumu Antūžu pamatskolas infrastruktūras un mācību vides pilnveidei

Jēkabpils novada 11.jūlija domes sēdē tika nolemts piedalīties projektu konkursā un nodrošināt līdzfinansējuma projektam "Jēkabpils novada Antūžu pamatskolas infrastruktūras un mācību vides pilnveide efektīvai un mūsdienīgai speciālās izglītības programmu īstenošanai".

Jēkabpils novada domes priekšsēdētāja vietnieks izglītības un kultūras jautājumos Alfons Žuks (Apvienība "Iedzīvotāji") informē, ka maksimāli plānotais Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums ir 323 380 eiro, kas ir 85% no projekta kopējām attiecināmajām izmaksām. Jēkabpils novada pašvaldībai nodrošināmais līdzfinansējums ir ne mazāks kā 15 procenti no projekta kopējām attiecināmajām izmaksām - 57 067,05 eiro. Projekta kopējā attiecināmo izmaksu summa 380 447,05 eiro (t.sk. PVN). 

Alfons Žuks sacīja, ka Jēkabpils novada pašvaldība gatavo  projekta iesniegumu Antūžu pamatskolā plānota speciālās programmas īstenošanai nepieciešamā materiāli tehniskā aprīkojuma iegāde, arodprogrammas (mājturība) īstenošanai nepieciešamo telpu atjaunošana un mūsdienīgu iekārtu iegāde, sanitāro mezglu atjaunošana/pārbūve mācību korpusā. Paredzēts nodrošināt telpu pieejamību cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Projektā tiks atjaunotas/pārbūvētas sanitārās telpuas internāta korpusā. Tāpat arī atsevišķas klases tiks aprīkotas ar interaktīvajiem ekrāniem, lai īstenotu mūsdienīgu izglītības ieguvi Antūžu pamatskolā.

Foto: jekabpils.lv

Atstājiet komentāru