2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jauniešu komanda aicina meklēt iedrošinājumu savu emociju pieņemšanai

Jauniešu komanda aicina meklēt iedrošinājumu savu emociju pieņemšanai

Pēc Covid-19 karantīnas atklājās, ka jaunieši jūtas vientuļi un noslēgti, jo nevar izrādīt savas emocijas un izteikt savas domas. Tādēļ, veicinot jauniešu iesaisti, jauniešu sociālais projekts “People Need People” sniedz atbalstu tiem, kas jūtas emocionāli atstumti, veidojot podkāstus un tikšanās punktus, lai ļautu runāt par savām izjūtām un mudinātu neklusēt, bet dalīties.



Par projektu
“Future Heroes” ir uz izaugsmi vērsta vadības un uzņēmējdarbības programma meitenēm vecumā no 14 līdz 17 gadiem, lai atraisītu viņu potenciālu un radītu pozitīvu ietekmi pasaulē. “People Need People” ir “Future Heroes” projekts, kurā darbojas četras mērķtiecīgas, drosmīgas un pašpārliecinātas meitenes, kā arī mentori, kas viņas iedvesmo. Meitenes pārstāv Rīgu un Jēkabpili, kas ļauj projektam iegūt lielāku atpazīstamību.
Katrs var justies vientuļš, nesaprasts, tomēr vēlme atvērties, rast jaunus kontaktus un atrast piederības sajūtu ir ļoti svarīga. Tāpēc projekts rīko pasākumus, kas ļauj ikvienam atrast sev līdzīgos un atvērties. Tā kā projekts ir radīts pateicoties ,,Future heroes’’ atbalstam un, lai sasniegtu lielāku mērķauditoriju, projekts pasākumos aicina piedalīties ikvienu. ,,Ar ikviens’’ tiek domāts, tu vari būt noslēgts, tev var būt problēmas, tu runā citā valodā, tu esi laimīgs, bet vēlies piedalīties, jebkurš ir aicināts piedalīties.
Pasākumi tiek īstenoti Rīgā, bet ar mērķtiecību un pacietību, tiek plānots rīkot pasākumus arī citās Latvijas pilsētās. Projekts veido ne tikai pasākumus, bet ieraksta arī podkāstus, kas ir pieejami ik vienam. Un varbūt, ja ne pasākumi ļaus kādam jaunietim atvērties un izjust emocijas, tad varbūt podkāsti to izdarīs.
Projekts jau ir sasniedzis dažus no iecerētajiem mērķiem – radīt brīvu atmosfēru jauniešiem un ļaut viņiem būs dzīvespriecīgiem, laimīgiem un apmierinātiem, nebaidoties izteikt savas domas un emocijas. Un ceram uz tālāku izdošanos!
Vairāk par projektu instagram – @people.needpeople



Papildu informācijai:
Ērika Kolpakova
Projekta dalībniece
erikaakolpakova@gmail.com

Atstājiet komentāru