2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Atzīmējot Latvijas advokatūras 102. jubileju, šonedēļ ir pieejamas bezmaksas juridiskās konsultācijas, arī Jēkabpilī

Atzīmējot Latvijas advokatūras 102. jubileju, šonedēļ ir pieejamas bezmaksas juridiskās konsultācijas, arī Jēkabpilī

Atzīmēt Advokatūras gadadienu, nākamnedēļ, no 13.marta līdz 17.martam, būs pieejamas bezmaksas juridiskās konsultācijas, aģentūru LETA informēja Latvijas Zvērinātu advokātu padomē.

Ik gadu Advokatūras dienu laikā tiek sniegtas aptuveni 1000 bezmaksas konsultācijas Latvijas iedzīvotājiem par dažādiem jautājumiem.

Bezmaksas konsultācijas sniegs vairāk nekā 100 zvērināti advokāti un viņu palīgi no Rīgas un citām pilsētām, piemēram, Alūksnes, Ādažiem, Daugavpils, Jēkabpils, Jūrmalas, Kuldīgas, Liepājas, Limbažiem, Rēzeknes, Smiltenes un Valmieras.

Daļa kolēģu konsultācijas sniegs arī attālināti – tiešsaistē ar e-pasta vai video saziņas rīku starpniecību, kā arī telefoniski.

Bezmaksas konsultācijām īpaši aicināti pieteikties tie iedzīvotāji, kuriem līdz šim nav bijusi iespēja saņemt advokātu juridisko palīdzību samaksas vai citu ierobežojumu dēļ.

Konsultācijai var pieteikties mājaslapas “www.advokatura.lv” sadaļā “Advokatūras dienas”, kur ir pieejams saraksts ar to advokātu kontaktinformāciju, pieejamiem laikiem un pārstāvēto tiesību jomu, kuri Advokatūras dienās sniedz bezmaksas juridiskās konsultācijas.

Ar izvēlēto advokātu ir jāsazinās individuāli, lai vienotos par konsultācijas laiku un tiesību jomu, kurā nepieciešams padoms.

Advokatūras dienas Latvijas Zvērinātu advokātu kolēģija iedibināja 2010.gadā ar mērķi popularizēt zvērināta advokāta profesijas misiju.

Atstājiet komentāru