2024.gada 6. septembris

Magnuss, Maigonis, Mariuss

Elektroenerģijas padeves pārrāvuma dēļ bija traucēta vilcienu kustība Krustpils līnijā (Papildināts)

Elektroenerģijas padeves pārrāvuma dēļ bija traucēta vilcienu kustība Krustpils līnijā (Papildināts)

(Pievinota 2.rindkopa)

Elektroenerģijas padeves pārrāvuma dēļ svētdienas rītā bija traucēta vilcienu kustība Krustpils līnijā, vēsta AS "Pasažieru vilciens" Komunikācijas un mārketinga nodaļas vadītājs Edgars Butāns.

Novērsti bojājumi elektroenerģijas padevē, kas svētdienas rītā ietekmēja vilcienu kustību Krustpils līnijā, norādīts VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) tvitera kontā.

Jau ziņots, ka kompānijas publiskotā informācija liecināja, ka vilciens Krāslava (plkst.5.50)-Rīga (plkst.9.10) brauc ar apmēram 90 minūšu kavējumu. Posmā Lielvādre-Ogre vilciens brauca ar visam pieturam.

Vilciens Rīga (plkst.7.31)-Daugavpils (plkst.11.10) stāvēja pieturā Lielvārde. Paredzamais vilciena kavējums bija apmēram 90 minūtes, bet vilciens Madona (plkst.7.39)-Rīga (plkst.10.10) brauca ar apmēram 40 minūšu kavējumu.

Vilciens Rīga(plkst.7.48)-Lielvārde(plkst.8.46) stāv dzelzceļa posmā Ķegums-Lielvārde. Paredzamais kavējums ir apmēram 80 minūtes. 

Vilciens Lielvārde (plkst.9.31)-Rīga (plkst.10.30) stāvēja pieturā Lielvārde. Kavējums bija apmēram 30 minūtes.

Savukārt vilciens Aizkraukle (plkst.9.37)-Rīga (plkst.11) stāvēja pieturā Skrīveri pretī braucoša vilciena gaidīšanas dēļ. Kavējums bija apmēram 40 minūtres. 

Vilciens Rīga (plkst.9.31)-Zilupe (plkst.14.19) posmā Ogre-Aizkraukle brauca ar visām pieturām.

"Pasažieru vilciens" ir izveidots 2001.gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no "Latvijas dzelzceļa" veiktajām funkcijām. Iepriekš "Pasažieru vilciens" 100% bija "Latvijas dzelzceļa" meitasuzņēmums, taču 2008.gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.

Atstājiet komentāru