2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Mums raksta: Jaunā ielā izveidojies caurums, kas var radīt iebrukumu; Neretas ielā ilgstoši netiek nomainīta bojāta lampa

Ar Radio1.lv sazinājās divi jēkabpilieši, kas pilsētvidē pamanījuši nesakārtotas situācijas. Vienā gadījumā jēkabpilietis informē, ka uz Jaunās ielas starp Graudu un Jēkaba ielu ir izveidojies caurums, kas liecina, ka, iespējams, zem tā izveidojies izskalojums, kas var radīt ielas iebrukumu. Savukārt otrā gadījumā kāds cits jēkabpilietis novērojis, ka ilgstoši netiek nomainīta bojātā lampa Neretas ielā, kā arī bojātā aizsargbarjera.

Radio1.lv sazinājās ar Jēkabpils novada domes Pilsētvides departamenta vadītāju Raiti Sirmoviču un lūdza komentēt šos abus gadījumus.

Raitis Sirmovičs sacīja, ka ir apsekojis Jauno ielu un minētais caurums ir aizpildīts ar šķembu segumu un iespējāmā situācija, kad varētu rasties ielas iegruvums, ir novērsta. Raits Sirmovičs piebilda, ka atbildīgie speciālisti regulāri apseko pilsētas ielas un novērš pamanītos bojājumus. Viņš arī sacīja, ja iedzīvotāji pamana šādas situācijas, lai ziņo pašvaldības dienestiem, jo izskalojumi zem asfalsegas atsevišķās vietās var veidoties.

Savukārt bojāto gaismekli Neretas ielā nebūs iespējas tik ātri nomainīt, jo tas nav atkarīgs no pašvaldības dienestu darba, bet gan no attiecīgā ražotāja, kas lampu piegādā. Raits Sirmovičs sacīja, ka beidzot ir saņemtas jaunas bojātās margas, kas šonedēļ tiks nomainītas. Savukārt, kad tiks saņemta jauna un nomainīta bojātā lampa viņš nevarēja prognozēt.

Aculiecinieku foto

Komentāri (0-2/2)

  • Dairis
    19.07.2021 17:11
    Jā, luksofora sarkanā gaisma nedeg nu jau 2 mēnešus.
  • novads
    19.07.2021 14:46
    pie pamatskolas rīgas ielā nedeg luksoforā sarkanā gaisma, arī visiem atbildīgajiem vienalga...

Atstājiet komentāru