2024.gada 23. septembris

Vanda, Veneranda, Venija

Salas vidusskola aicina nākt mācīties

Salas vidusskola aicina nākt mācīties

Daba atvērusies iespējai plaukt, ziedēt, smaržot un elpot. Arī Salas vidusskolas kolektīvs ietecējis lielo darbu noslēguma mēnesī jūnijā.
 
 
Ir patīkami, ka šajā mācību gadā Salas skolā mācās 9. klašu gudrākā meitene valstī Egija Paslauska, ka apmaiņas programmā Čehijā trīs mēnešus uzturējās divi 12. klases skolēni Intars Cipruss un Madara Pinte. Arī mūsu skolā mācījās divas Čehijas skolnieces. Jau 10 gadus vācu valodas skolotājas D.Jēkabsones vadībā darbojas skolēnu apmaiņas programma ar Vestervaldes vidusskolu Vācijā. Šis ir gads, kad atkal vācu un mūsu skolas skolēni iepazīstas ar citādāko katrā valstī. Šajā mācību gadā, pateicoties Salas novada pašvaldībai, tiek veikta sporta zāles renovācija.
 
 
Nākošajā mācību gadā skolēni uzturēsies un rūpēsies par savu fizisko veselību atjaunotajā sporta zālē. Arī ārpusstundu aktivitātes (kori, Salas novada pašvaldības finansētā peldēšana, ansambļi u.c.) turpina savas augsta līmeņa aktivitātes skolēnu izaugsmes veicināšanā. Par to mēs pārliecinājāmies koncertā, kas bija veltīts mūsu skolas māmiņām.
 
 
Trīs skolotāji (V. Rudzīte, V. Jakovele, I Maurāne) ieguldīja milzīgu darbu „Samsung" projektā, kurš palīdzēs augt skolotājiem tehnoloģiju jomā.
 
 
Cienījamie topošie vidusskolēni, aicinām pievienoties mūsu skolēnu sastāvam, jo skolas budžets paredz, ka arī autovadītāja apliecību varēsiet iegūt ar Salas novada domes atbalstu. Stipendiju mūsu aktīvākie skolēni saņem jau otro gadu.
 
 
Būsiet mīļi gaidīti mūsu kolektīvā!
 
 
Dokumentus pieņem lietvedībā, 101. kabinetā, laikā no plkst.9.00 – 14.00
 

Iesniedzamie dokumenti:

Izziņa no bērnudārza par izglītības programmas apgūšanu;
Bērna medicīniskā karte; 2 mazās fotogrāfijas (skolēna apliecībai un personas lietai)
 
Janīna Riška,
Salas vidusskolas direktore

Komentāri (0-5/5)

  • ???
    02.07.2018 18:16
    Nav jēgas, skolotāju attieksme pret skolēniem ir tāda- Ja skolēns saprot tad ar viņu var strādāt, bet pārējie ir nolemtie ar kuriem nav jēgas strādāt!
  • A
    02.07.2018 18:16
    Guest:
    PAR DĀRGAJĀM PUSDIENĀM BALSOJA PAŠI VECĀKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    un dabūja, ko gribēja... tagad paši cieš.

    Kad balsoja? Visu var mainīt 1 dienā - napatīk, padzen firmu. Un valsta maksā mazajām klasēm par b/m pusdienām un neienam nav tiesību prasīt piemaksu un šantažēt vecākus - nepiemaksāsi, nesaņemsi valsts garantēto bezmaksas
  • Guest
    02.07.2018 18:16
    PAR DĀRGAJĀM PUSDIENĀM BALSOJA PAŠI VECĀKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    un dabūja, ko gribēja... tagad paši cieš.
  • Skolēns
    02.07.2018 18:16
    Vajadzēja domāt par skolēnu piesaisti, kad balsojāt par skolēnu autobusu nekursēšanu, par dārgākajām un negaršīgākajām pusdienām. Par pusdienām jāmaksā no 1.klases, kas nav nekur citur.
    Visus potenciālos vidusskolniekus tak novada domei vajadzētu pazīt, apbraukāt un parunāt ar vecākiem.Reizē arī abu pagastu (ne)ceļus apsekosiet.
  • es
    02.07.2018 18:16
    Labprāt piepulcētos jūsu bariņam. Tikai, kur es dzīvošu pa nedēļu? Internāta taču NAV!!!!!!!!!!!!

Atstājiet komentāru