2024.gada 23. septembris

Vanda, Veneranda, Venija

Gatavošanās „Daugavas svētkiem” (PAPILDINĀTA)

Gatavošanās „Daugavas svētkiem” (PAPILDINĀTA)

Šonedēļ, 26. jūlijā, Sēlpils pagasta Zvejnieklīcī divdesmit ceturto reizi notiks „Daugavas svētku" sporta sacenības. Salas novadā aktīvi norit organizēšanās plašajai sporta un kultūras programmai.
 
Sporta pasākumu netrūks gan skatītājiem, gan dalībniekiem. Pasākumā iespējams piedalīties visiem apkaimes iedzīvotājiem, iestāžu, uzņēmumu vai domubiedru komandām. Komandas var pieteikties pludmales volejbolam, minifutbolam, strītbolam, ielu florbolam un virves vilkšanai. Tiem, kas vēlas darboties individāli, iespējams piedalīties makšķerēšanā ar pludiņmakšķeri, basketbola metienu konkursā, dārtu mešanā, revelītī (zolītē), orientēšanā un dižvīru sacensībās.
 
Par piedalīšanos pirmo vietu ieguvējiem būs balvas.
 
Pasākumā iesaistīties aicināti ne tikai sportisti un atbalstītāji, bet arī tirgotāji, mājražotāji un mājamatnieki.
 

Tāpat nav aizmirsts par bērniem! Salas novada Jauniešu dome aicina mazos pasākuma apmeklētājus aktīvi iesaistīties atrakcijās un radošajā darbnīcā – kopā būs jautri! Pasākuma organizatori ir sagādājuši jaukas balviņas, ko būs iespējams saņemt par aktīvu piedalīšanos. Bērni Zvejnieklīcī tiks izklaidēti no plkst. 13.00 līdz 17.00! Atpazīstamības zīme – aktīvi, smaidīgi, nedaudz traki un izpalīdzīgi jaunieši oranžos T-kreklos!


Sacensību dienā komandu reģistrācija notiks no plkst. 9.00 – 10.00. Minifutbola, ielu florbola un pludmales volejbola komandām jāpiesakās pie Daugavas svētku sporta sacensību galvenā tiesneša Pētera Krastiņa ar norādi par sporta spēli. Pieteikumi tiek gaidīti elektroniski - pichuks.k@inbox.lv - līdz 25.jūlijam plkst. 20.00.
 

Sīkāka informācija Salas novada mājas lapā: http://www.salasnovads.lv/uploads/Turisms/Daugavas2014.pdf un portālā draugiem.lv http://www.draugiem.lv/ev/18621307:44518/daugavas-svetki


„Daugavas svētku" sporta pasākumus organizē Sēlpils pagasta pārvalde sadarbībā ar Salas novada domes kultūras un sporta komisijām.

Informācija apkopota saskaņā ar Salas novada mājas lapu un Sabiedrisko attiecību speciālisti K. Jucīti
Foto: Travel News

Atstājiet komentāru