2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Izsludina atklātu konkursu uz Salas vidusskolas direktora amatu

Izsludina atklātu konkursu uz Salas vidusskolas direktora amatu

Salas novada dome izsludinājusi atklātu konkursu uz Salas vidusskolas direktora amatu, informē pašvaldības sabiedrisko attiecību un tūrisma lietu speciāliste Jolanta Grandāne.

 

Amata pretendentiem jābūt augstākajai pedagoģiskajai izglītībai vai otrā līmeņa profesionālajai augstākajai izglītībai pedagoģijā, vai otrā līmeņa profesionālajai augstākajai izglītībai un B programmai pedagoģijā vismaz 72 stundu apjomā, vismaz trīs gadu pedagoģiskā darba pieredzei izglītības jomā vai izglītības vadības darbā, labai komunikācijai un sadarbības prasmēm, datorprasmēm, zināšanām vadības darba organizēšanas metodoloģijā, zināšanām izglītības satura un attīstības jautājumos un pieredzei projektu darbā.

 

Motivācijas vēstule, izglītību apliecinošu dokumentu kopijas, papildizglītību apliecinošu dokumentu kopijas, vidusskolas attīstības koncepcija, dzīves un darba apraksts (CV) pretendentiem jāiesniedz Salas novada pašvaldībā līdz 31.augustam.

 

Jau vēstīts, ka līdzšinējā Salas vidusskolas direktore Janīna Riška no ieņemamā amata atbrīvota sakarā ar došanos pensijā.

Atstājiet komentāru