2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Salas vidusskola saņem dāvinājumu no Viasat un sava agrākā audzēkņa (FOTO)

Salas vidusskola saņem dāvinājumu no Viasat un sava agrākā audzēkņa (FOTO)

Šī gada sākumā lielākais televīzijas satura nodrošinātājs Viasat organizēja talantu pasākumu saviem darbiniekiem „Mīļumvakars”, kura mērķis bija ne tikai pozitīvu emociju sniegšana darbiniekiem, bet arī ziedojumu vākšana piecām Latvijas mācību iestādēm, tai skaitā arī Salas vidusskolai! Salas vidusskolu pasākumā pārstāvēja Viktorija Bulgakova un Arturs Daņiļēvičš, Arturs ir šīs mācību iestādes bijušais audzēknis. Viasat un uzņēmuma darbinieki par iegūto finansiālo atbalstu Salas vidusskolai iegādājās jaunu projektoru, lai skola varētu turpināt attīstīt skolēnu talantus un prasmes, nodrošinot pieeju jaunākajām mācību tehnoloģijām.

„Viasat” rīkoja darbinieku „Mīļumvakara” pasākumu, kura mērķis ir sniegt atbalstu piecām mācību iestādēm, iegādājoties inventāru mācībām vai bērnu talantu attīstīšanai. Pasākumā uzstājās pieci degsmes un azarta pilni uzņēmuma darbinieki, kuri rādīja savu prasmi, lai dāvātu saziedoto prieku un atbalstu savai mīļajai mācību iestāde, ko katrs pirms pasākuma bija izvēlējušies pārstāvēt. Tādējādi viss finansiālais atbalsts, ko saņēma šis talants, tiek novirzīts viņa izvēlētajai mācību iestādei.

Arturs Daņiļēvičš, Salas vidusskolas absolvents, Viasat pārdošanas speciālists: „Salas vidusskola skolas laikos bija manas otrās mājas, noteikti kā jau katram skolniekam un man ir patiesi liels prieks tur atgriezties ar dāvanu. Vēl lielāks prieks ir par to, ka šo dāvanu sarūpēju ar cilvēku, kurš ir kļuvis par lielu daļu no manis paša - Viktoriju. Viņa nevilcinoties teica, ka pasākumā jāpiedalās un jāatbalsta tieši Salas vidusskola. Savā ziņā šī dāvana varētu būt pateicība par to, ka esmu kļuvis par tādu cilvēku, kāds esmu tagad. Prieks, ka šī pateicība tika sadzirdēta ne tikai Salā, bet arī citās Latvijas malās, kas noteikti vairos prieku un mudinās apkārtējos palīdzēt.”

Sanita Madalāne, Salas vidusskolas direktore: „Ar sajūsmu skatos, ka Viasat dāvā saviem darbiniekiem iespēju izpausties radoši un prieks, ka uzņēmumā strādā cilvēki, kas ir gatavi piedalīties šādā pasākumā, lai dalītos ar kolēģiem savās prasmēs un talantos. Apsveicami, ka šai idejai ir arī pievienotā sociālā vērtībā un uzņēmums nodrošina motivējošu segumu, ka katrs no talantiem var pateikties savai izvēlētajai mācību iestādei! Jūtamies pagodināti, saņemot no Salas vidusskolas bijušā absolventa un Viasat dāvanā projektoru! Novēlu, lai arī turpmāk Viasat būtu iespēja šādus pasākumus rīkot, radot pozitīvas emocijas gan savos darbiniekos, gan Latvijas skolās, kuras viņi ir izvēlējušies atbalstīt!”

Viktorija Bulgakova, Viasat pārdošanas speciāliste: „Patiesībā šis pasākums bija liels ieguvums un ārkārtīgi liels izaicinājums mums pašiem, jo līdz šim muzicējām un kāpām uz skatuves atsevišķi, bet šobrīd apvienojam kopīgu laika pavadīšanu ar mēģinājumiem un koncertiem un tā vien šķiet ka esam atraduši zelta vidusceļu. Tā bija iespēja ne tikai darīt to, kas patīk, bet arī iespēja palīdzēt un priecēt apkārtējos. Un ir ļoti liels gandarījums par to, ka mūsu kopīgais ceļš sākās ar iespēju priecēt un teikt "paldies"!

Līna Kārkliņa

Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja

Komentāri (0-3/3)

  • pārgrieztā seja
    02.07.2018 18:32
    Vai visu žulti izgāzi?
  • Guest
    02.07.2018 18:32
    pārgrieztas sejas vienām un tām pašām personām-citādu sejas izteiksmi neesmu redzējis nedz ikdienā, nedz atpūtas mirkļos.ja ar tādām pārgrieztām sejām iet klasē pie bērniem, tad nav jābrīnās, ka tie aizmūk uz citām skolām
  • Guest
    02.07.2018 18:32
    Jauks pasākums bijis, tikai dažas sejas tik "pārgrieztas"... Vismaz šajā reizē būtu priecājušās

Atstājiet komentāru