2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Salas novadā notiks "Daugavas svētki 2016"

Salas novadā notiks "Daugavas svētki 2016"

Šodien Salas novada Sēlpils pagastā, Zvejnieklīcī, norisinās "Daugavas svētki 2016" informē Salas novada pašvaldībā.

Pasākuma gaitā darbojas piepūšamās atrakcijas, radošās darbnīcas, var izšūpoties "Orbitron" trīs dimensiju šūpolēs, doties izbraukumā ar dižlaivu, noskatīties Leļļu teātra "Tims" izrādi bērniem "Ceļojums", baudīt Madlienas deju kolektīva "Lienīte" un Salas kultūras nama bērnu kolektīvu priekšnesumus.

Dienas otrajā pusē Raiņa klubā varēs iepazīties ar senās Sēlpils vēstures krustpunktiem, noskatīties Kalna pagasta amatierteātra izrādi "Kāzas Bazūnēs" un Dunavas pagasta amatierteātra iestudējumu "Tās dullās Paulīnes dēļ", klausīties grupas "Ginc un Es" muzicēšanu, kā arī baudīt Daugavas zupu.

"Daugavas svētkos" paredzēta arī plaša sporta programma, tostarp sacensības pludmales volejbolā, minifutbolā, strītbolā, ielu florbolā, virves vilkšanā, makšķerēšanā ar pludiņmakšķeri, kā arī aktīvās atpūtas spēle "Pļavas dārti", revelīts (zolīte), orientēšanās un sacensības "Mazais spēkavīrs" un "Daugavas svētku dižvīrs".

Vakara cēlienā paredzēts sporta spēļu noslēguma pasākums, koncerti "Sirds mana nerātnā, sirds mana straujā..." un "Man stāstīja Daugaviņ", kā arī zaļumballe kopā ar grupu "Stabu ielas muzikanti" no Rīgas.

Komentāri (0-1/1)

  • eee
    02.07.2018 18:33
    ir ok.

Atstājiet komentāru