2024.gada 20. septembris

Ginters, Guntra, Marianna

Salas pagastā no ūdens izcelts noslīcis cilvēks

Salas pagastā no ūdens izcelts noslīcis cilvēks

Svētdien Salas novada Salas pagastā no ūdenstilpnes izcelts noslīcis cilvēks, portālu Radio1.lv informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests.

Noslīkušā mirstīgās atliekas nodotas Valsts policijas darbiniekiem.

Sestdien glābēju palīdzība bija nepieciešama kādai sievietei, kura Cēsīs, Ķiršu ielā, bija iekritusi dīķī un sākusi slīkt. Glābēji sievieti no ūdens izcēla un nodeva ātrās medicīniskās palīdzības mediķiem.

Savukārt svētdien ap plkst.22 tika saņemts izsaukums uz Akmens tiltu Rīgā, kur Daugavā slīkusi sieviete. Glābēji Daugavas ūdeņos sievieti atrada un izcēla krastā, kur viņai tika sniegta pirmā palīdzība, bet vēlāk medicīniskās palīdzības sniegšanu turpināja mediķi.

Kā aģentūru BNS informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola, Daugavā slīkusī sieviete bijusi apmēram 65 gadus veca. Pārņemot palīdzības sniegšanu, sievietes atdzīvināšanā piedalījās divas mediķu brigādes, tostarp ārsta speciālista. Mediķiem izdevās ataunot sievietes sirdsdarbību, un viņa tika nogādāta Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcā.

Komentāri (0-1/1)

  • Ese
    02.07.2018 18:35
    Nez kas Salas pagastā ?!

Atstājiet komentāru