2024.gada 23. septembris

Vanda, Veneranda, Venija

Fotostāsts: Sacensības klasiskajā motokrosā „Delveru” mototrasē

Fotostāsts: Sacensības klasiskajā motokrosā „Delveru” mototrasē

29. jūnijā, "Delveru" mototrasē, Pļaviņās, norisinājās klasiskā motokrosa sacensības. Sacensībās piedalījās 45 dalībnieki, no kuriem 8 pārstāvēja Pļaviņu novadu.
 
Kopumā no „Delveru" motokluba komandas piedalījās 9 motokrosisti. Dalībniekiem bija iespēja startēt piecās klasēs: 50cc (motocikla motora tilpums, cm3) klasē meitenes un zēni, 85cc jauniešu klasē, kvadriciklu, virs 30 gadu vecuma grupā, sporta klasē (līdz 30 gadiem), retro un tā sauktajā dinozauru klasē jeb senioru klasē.
 
Visu klašu pārstāvjiem trasē bija jāpavada 20 minūtes un papildus 1 aplis. Trases garums ir aptuveni 2 km. Visās klasēs, it sevišķi, sporta klasē norisinājās sīvas cīņas par pirmo vietu, līdz ar to tiesniešiem bija grūti noteikt finiša laiku un sacīkšu uzvarētājus. Motoklubam „Delveri" pievienojās arī Agris Brediks. Viņš startē autokrosā un rallijkrosā ar labiem panākumiem Latvijā un ārpus tās. Motoklubs „Delveri" ierindojās 4. Vietā Retro motokrosā, kas šogad noticis divos posmos Elkšņos un Saldū.
 
Nākamās sacīkstes motokrosā tiek plānotas augusta beigās vai septembra sākumā. Sacīkšu organizatori saka paldies atbalstītājiem: tiesniešiem; senioru biedrībai "Ābeļziedi" par zupas cienastu un sacensību tiesāšanu; SIA „SIBOS R"; SIA „Vēri Z"; SIA "Pļaviņu DM" par palīdzību piebraucamā ceļa sagatavošanā un Agrim Bredikam par palīdzību motokrosa trases sagatavošanā. Novēlam turpmākus panākumus un sportisko izturību novada motorsporta entuziastiem!

Atstājiet komentāru