2024.gada 23. septembris

Vanda, Veneranda, Venija

Iespējamie sadarbības virzieni Pļaviņu uzņēmējiem

Iespējamie sadarbības virzieni Pļaviņu uzņēmējiem

12. augustā „Bursh" alus ražotnē, Aiviekstes pagastā norisinājās Pļaviņu novada domes organizēta tikšanās ar uzņēmējiem. Šī notikuma ietvaros uzņēmēji kopā ar domes pārstāvjiem apsprieda turpmāko sadarbības veidošanu.
 
Sanāksmē tika minēta nepieciešamība izveidot Pļaviņu uzņēmēju biedrību. Šāda organizācija ļautu efektīvāk gan domei, gan uzņēmējiem rast savstarpēju komunikāciju, tādejādi nodrošinot uzņēmēju interešu pārstāvēšanu, kā arī uzņēmējiem rast iespēju piedalīties projektos, tikt informētiem par aktuālāko pašvaldībā un novada attīstībā. Pasākuma laikā uzņēmējiem tika prezentēta Pļaviņu mājas lapas uzņēmējdarbības sadaļas projekts, kurš sevī ietvers nozaru katalogus, tas ir, informāciju par novada uzņēmējiem. Pēc uzņēmēju pieprasījuma informācija tiks izsūtīta atsevišķi katram, lai katrs var pārliecināties par informācijas precizitāti.

Uz uzņēmēju jautājumiem par biedrību un tās darbību ar pieredzi dalījās Jēkabpils uzņēmēju biedrības pārstāve un LDDK sociālā dialoga koordinatore Zemgales reģionā Z. Lamba. Pasākuma nobeigumā „Bursh" alus ražotnes īpašnieks M. Daģis izrādīja ražotni, dalījās iespaidos par alus ražošanas specifiku un nozari, kā arī viesiem deva degustēt alu.

Pļaviņu novada dome izsaka pateicību uzņēmējiem par atsaucību. Pļaviņu uzņēmēji (lauksaimnieki, individuālie komersanti), kuri kontaktinformācijas trūkuma dēļ netika informēti par šādu tikšanos esiet aicināti rakstīt uz bizness@plavinas.lv Pļaviņu novada domes uzņēmējdarbības attīstības speciālistam Kasparam Kokinam.
 
Foto: Twitter/AlusBursh

Atstājiet komentāru