2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Pļaviņu novada tūrisma kartes

Pļaviņu novada tūrisma kartes

Pļaviņu novada tūrisma informācijas centrā izveidots un izdots aktualizēts tūrisma materiāls „Pļaviņu novada tūrisma karte” latviešu un angļu valodās. Tajā iekļauta informācija par apskates objektiem, aktīvās atpūtas iespējām, naktsmītnēm un ēdināšanas pakalpojumiem, kā arī noderīga kontaktinformācija.

Vai zinājāt, ka Aiviekstes pagastā pieejama viena no mazākajām alus darītavām Latvijā? „BURSH” alus darītava/apskates saimniecība aicina visus interesantus uz degustācijām! https://lv-lv.facebook.com/AlusBursh.

Tikmēr Klintaines pagastā, pēc gardas maltītes Liepkalnu kafejnīcā http://www.liepkalni.lv/, aktīvās izklaides tīkotāji tiek gaidīti Z/S „Pīlādži”, kur tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga mugurā.
Un pēc Odzienas pils apskates, Vietalvas pagastā, neaizmirstiet iegriezties Odzienas krogus mājā, kur laipni tiek sagaidīts katrs atpūsties gribētājs, ceļamaizē dāvājot jaukas atmiņas un vēlmi atgriezties: http://www.odzienasmuiza.lv/.

Mūsu novadā tūrisma piedāvājums ir plašs, atliek vien izvēlēties sev piemērotāko! Kartes iespējams apskatīt un lejupielādēt šeit.

Atstājiet komentāru