2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Tikšanās ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras pārstāvi

Tikšanās ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras pārstāvi

25. februārī Pļaviņu novada domē notika tikšanās ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Valdes padomnieci reģionālajos jautājumos Ilzi Brici.
Galvenā tikšanās tēma - „Uzņēmēju dienas Zemgalē 2015”, kas notiks no 17. līdz 18. aprīlim Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā.

Ilze Brice informēja, ka „Uzņēmēju dienas Zemgalē 2015” pasākuma ietvaros norisināsies izstāde - gadatirgus, Biznesa iespēju forums, Zemgales „Latvijas Labumu” parāde, kā arī plaša kultūras pasākumu programma. Pasākumā aicināti piedalīties gan zemnieki un lauksaimnieki, gan tirgotāji un ikvienu citu nozari pārstāvoši ražotāji un pakalpojumu sniedzēji.

Ilze Brice iepazīstināja ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras darbu, kas ir brīvprātīga, politiski neitrāla biedrība, kurā apvienojušies visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mikro, mazie, vidējie un lielie uzņēmumi. Pēc biedru skaita LTRK ir lielākā uzņēmēju nevalstiskā organizācija, kura apvieno 1 270 uzņēmumus, 59 nozaru asociācijas, 6 pilsētu uzņēmēju klubus un 14 citas uzņēmēju apvienības. Ilze Brice aicināja iesaistīties Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras darbībā. Ar LTRK valdes padomnieci I. Brici tikās Pļaviņu novada domes priekšsēdētāja Gunta Žilde, Pļaviņu Uzņēmēju biedrības valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Daģis un Uzņēmējdarbības attīstības speciāliste Elita Kaņepēja.

Atstājiet komentāru