2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Pļaviņu novada jaunietis iesaistījies sacensībās "Radām novadam”

Pļaviņu novada jaunietis iesaistījies sacensībās "Radām novadam”

Līdz idejai par senioru adītiem cimdiem Rīgas Ekonomikas augstskolas students Oto Davidovs nonāca, pateicoties māsai Līvai, kura kādā no sociālajiem tīkliem bija ievietojusi fotogrāfiju ar vecmāmiņas adītiem cimdiem. Kopā ar domubiedriem Oto ar savu ideju par cimdu adīšanas un tirdzniecības organizēšanu startē konkursā "Radām novadam", kas ir augstskolu studentu komandu konkurss, kura ietvaros katra komanda sevis izvēlētā novadā divu gadu laika cenšas radīt pēc iespējas lielāku ekonomisko vērtību, radot jaunas darbavietas un piesaistot finansējumu dažādiem biznesa un sociāliem projektiem.
Konkursu "Radām novadam" organizē "JCI Latvia" sadarbībā ar portālu "Delfi". Konkursu atbalsta "Erasmus+" un "Latvijas Attīstības finanšu institūciju "Altum"". Projekta partneri ir Latvijas Universitāte un Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola.
Konkursa noslēgumā - 2016. gada vasarā - žūrija vērtēs padarīto, proti, darba vietas, piesaistīto finansējumu un citus iesaistīto novadu ieguvumus. Kopējais konkursa balvu fonds ir 50 000 euro.

Atstājiet komentāru