2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Futbola diena

Futbola diena

Gostiņu stadionā uz jaunā sintētiskā seguma laukuma sestdien, 16. maijā notika mūsu novada futbola diena. Lai gan laika apstākļi bija ne visai iepriecinoši, toties izturīgākos dalībniekus tas netraucēja darboties un rādīt savu prasmi kājbumbā.

Notika trīs konkursi:

1. Bumbas vadīšanā 20m distancē ar noslēdzošu sitienu 1x1m vārtos. Labākos rezultātus sasniedza V. Trokša, A. Jokums un R. Prohorovs vecākajā grupā, un R. Kaņepējs, J. Marcinkevičs un L. Lukss jaunākajā grupā;

2. Bumbas žonglēšanā labāk veicās G. Circinam, R. Prohorovam un V. Trokšam vecākajā grupā, un A. Zagorskim, R. Kaņepējam un L. Luksam jaunākajā grupā;

3. Bumbas tehniskajos sitienos vārtos, pirmais trijnieks vecākajā grupā S. Koreškovs, R. Prohorovs, V. Trokša, jaunākajā grupā - M. Marcinkevičs, R. Kaņepējs, A. Zagorskis.

Visas futbola dienas konkursos par labāko tika atzīts R. Kaņepējs, kopā savācot 5 punktus, R. Prohorovsam un V. Trokšam pa 7 punkti, S. Koreškovam - 9 punkti.

Jaunāko grupu dalībnieki varēja vērot lielās komandas treniņu, sekot līdzi tiem uzdevumiem, kurus pildīja pieaugušie un izvērtēt savas spējas tādā līmenī ,cik paši ir šobrīdi sasnieguši, un izzināt cik daudz vēl jāsasniedz, lai kļūtu par labu futbolistu.

Protams arī neiztika bez futbola spēles, kurā, jaunā pilsētas čempionāta ietvaros, notika starp Zemessardzes un DM 2002 komandām. Protams jauno futbolistu cīņas spars bija nepietiekams, un spēles beigu daļā triumfēja lielo komandas pārsvars. Spēle noslēdzās ar rezultātu 11:2 Zemessardzes labā, kaut gan atsevišķi spēles momenti rādīja labu spēles izpratni arī no DM 2002. gada komandas.

Iepriekšējās dienas vakarā sākās jau 18. pilsētas atklātais čempionāts futbolā, kur Komanda POILA ar rezultātu 9:0 uzvarēja VARIEŠU komandu.

Atstājiet komentāru