2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Tūrisma informācijas centrs papildinājis suvenīru klāstu

Tūrisma informācijas centrs papildinājis suvenīru klāstu

Pļaviņu novada Tūrisma informācijas centrā papildināts līdzšinējo suvenīru klāsts ar jauniem Pļaviņu novadu raksturojošiem magnētiem, blociņiem, „Laimes maisiņiem” un atstarotājiem. Tos aicināti iegādāties gan Pļaviņu novada iedzīvotāji, gan viesi. Tajos atspoguļoti novada skaistākie skati - Pļaviņu aizsargdambis, Pļaviņu pilsētas aerofoto, Vesetas mūra tilts, Stukmaņu muiža, Odzienas pils, Mežezers u.c. Vairākus suvenīrus rotā ornamentālista Ulda Beķera veidotais Pļaviņu novada Raksts.
Maija mēnesī Pļaviņu novada mājas lapā un sociālajos tīklos tika veikta aptauja par populārākajiem tūrisma apskates objektiem Pļaviņu novadā. Aptaujā piedalījās 82 respondenti, pārliecinoši par populārākajiem tūrisma apskates objektiem atzīstot Pļaviņu aizsargdambi - Pļaviņās, Mežezeru - Aiviekstes pag., Odzienas pili - Vietalvas pag. un Stukmaņu muižu - Klintaines pag. Balstoties uz aptaujas rezultātiem, tika izgatavotas sevišķas Pļaviņu novada krūzītes, kuras rotā populārāko objektu fotogrāfijas.
Papildus jaunajiem suvenīriem, vēl arvien sev un saviem viesiem iespējams iegādāties grāmatas „Pļaviņu novads” un „Pļaviņām 80”, kā arī austas grāmatzīmes „Pļaviņas”, keramikas svečturius un pildspalvas ar novada simboliku.
Suvenīru klāsts aizvien tiks papildināts, kā arī arī vietējie daiļamatniecības meistari tiek aicināti piedāvāt Pļaviņu novada Tūrisma informācijas centram dažādus amatniecības izstrādājumus.
Iedzīvotāji un viesi tiek aicināti iegādāties īpašas, novadu raksturojošas dāvaniņas, kuras sasildīs un iepriecinās ikviena sirdi - Pļaviņu novada Tūrisma informācijas centrā, Daugavas ielā 49.
 

Atstājiet komentāru