2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Pļaviņu novadā atklāts minigolfa laukums

Pļaviņu novadā atklāts minigolfa laukums

Kopš 2015. gada 27. jūlija Pļaviņās, Daugavas ielā 50 ikvienam interesentam ir iespēja savu brīvo laiku pavadīt, spēlējot minigolfu.
Pļaviņu novada dome ELFLA projekta ietvaros ir iegādājusies un uzstādījusi 6 minigolfa celiņus, 6 minigolfa nūjas pieaugušajiem un 6 bērniem, kas rada iespēju spēlēt minigolfu arī bērniem. Spēlei nepieciešamās nūjas un bumbiņas pieejamas Jauniešu iniciatīvu centra “Ideja” pirmajā stāvā, pie centra darbiniekiem.

Šis ir sporta veids, kuram nav vajadzīgs spēks, kurā var trenēt precizitāti, pacietību un stāju. Tam nav vecuma ierobežojumu, un tas neprasa speciālu fizisko sagatavotību, līdz ar to vecmāmiņa var spēlēt šo spēli kopā ar mazbērniem.
Veiksmīgas spēles panākuma atslēga ir spēja koncentrēt uzmanību un saglabāt mieru. Minētās rakstura īpašības palīdz sasniegt labus rezultātus ne tikai šajā sporta veidā, bet arī dzīvē.

Protams, tik pat labi minigolfu var spēlēt sava prieka pēc, kopā ar draugiem, ģimeni vai viens pats. Pēc nogurdinošas, saspringtas darba nedēļas tas būs lielisks relaksācijas veids.
Tā kā minigolfa spēlēšanai ir sezonas raksturs uzskatām, ka ar pirmo salu šai iespējai nav jābeidzas, tāpēc ziemas periodā minigolfa celiņi atradīsies telpās - Daugavas ielas 50 sporta zālē.

Minigolfa laukums ir pieejams bez maksas jebkuram interesentam.

Augustā:
Pirmdienās 14:00 – 19.00
Otrdienās 14:00 - 19:00
Trešdienās 14:00 - 19:00
Ceturtdienās 14:00 - 19:00
Piektdienās 14:00 - 19:00
Augustā laukums būs pieejams arī sestdien 15.augustā no 10:00 līdz svara stieņu spiešanā guļus sacensību noslēgumam. Ar 1.septembri darba laiks mainīsies!

Atstājiet komentāru