2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Pļaviņu novada domē viesojās futbolisti, kas guva uzvaras Horvātijā(FOTO)

Pļaviņu novada domē viesojās futbolisti, kas guva uzvaras Horvātijā(FOTO)

24. septembrī ciemoties Pļaviņu novada domes administrācijā bija aicināti futbolisti, kas šogad bija veiksmīgi startējuši sacensībās Slovākijā un devušies kopā ar Pļaviņu novada delegāciju uz Horvātiju un tur visās spēlēs izcīnīja uzvaru, tikai džentelmeniski piekāpjoties horvātu meiteņu komandai. Pļaviņu novada domes priekšsēdētāja izrādīja domes administrācijas ēku un kabinetus, aicināja futbolistus uz sēžu zāli, kur tika aplūkotas jau publicētās fotogrāfijas un ieraksti Horvātijas www.kajje.in mājas lapā. Domē norisinājās tikšanās ar priekšsēdētāju, priekšsēdētājas vietnieku un deputātiem. Tika pasniegtas domes pateicības katram futbolistam un pavadīts laiks pārrunās par futbola sacensībām un brauciena iespaidiem.

Komandas kapteinis Hārdijs: Man visvairāk patika, ka varējām redzēt skaistus dabas skatus, redzēt lielus kalnus. Turnīrā esmu uzzinājuši, kā mums jāspēlē kā komandai, komandas sadarbību mācamies.

Raivo: Man visvairāk patika, ka mēs Horvātijā visus uzvarējām un varējām ballēties ar meitenēm.

Genādijs: Man visvairāk patika spēlēt mačus un tajos uzvarēt.

Andrejs, kurš pateicis arī pirmo tostu Horvātijā, lai dejotāji labi nodejotu un lai futbolisti labi nospēlētu. Man visvairāk patika mūsu ekskursijas, patika piedalīties turnīrā un ballīte.

Aivis: man ļoti garšoja horvātu ēdieni, viņu baltmaizīte, arī tas, ka tur ēd daudz gaļu man netraucēja, man ļoti patika piedalīties turnīrā un spēlēt ar pretinieka komandām..

Rolands: mums bija ļoti labs komandas darbs, un mums bija ļoti labs komandas kapteinis

Kristers: Man ļoti patīk piedalīties turnīros un peldēties Adrijas jūras ūdeņos, jo tie ir ļoti tīri. Andris atrada astoņkāji, uz kuru mēs skatījāmies un izdevās pat paspēt to nofotogrāfēt.

Atis: man patika horvātu sagaidīšana. Viņi ir laipni cilvēki. Man patika, ka mani apsveica dzimšanas dienā un uzdāvināja rokas sprādzi, kura man arī ir šodien uzlikta. Man dzimšanas diena tieši bija tajā datumā, kad izbraucām no Horvātijas mājup.

Andris: Man visvairāk patika peldēties jūrā un iegūt pirmo vietu futbola turnīrā.

Vladislavs: Man patika viss. Man ir prieks, ka mūs tā mīļi sagaidīja un atvadījās Horvātijā un arī mājās sagaidīja ar salūtu. Man patika dzīvot hoteļos un ēst gaļu. Man patīk mūsu komanda, kura cīnās līdz galam. Ja kaut kas nesanāk – draugs draugu atbalsta. Un ir prieks, ka mūs treneris Imants Siliņš tā sagatavoja turnīram.

Staņislavs: Nekad neesmu redzējis tādu tīru un sāļu jūru, ko saucām minerālūdens firmas vārdā. Varu pateikt paldies horvātiem, ka viņi tādi draudzīgi un labsirdīgi. Paldies Pļaviņu novada domei, jo bez tās mēs nebūtu tādā braucienā, un gribu pateikt palies mūsu trenerim!

Atstājiet komentāru