2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Urbanoviča dārgais "Range Rover" rupji pārkāpj ceļu satiksmes noteikumus

Urbanoviča dārgais "Range Rover" rupji pārkāpj ceļu satiksmes noteikumus

Saeimas deputāta un partijas "Saskaņa" līdera Jāņa Urbanoviča izmantotais "Range Rover" rupji pārkāpis satiksmes noteikumus uz Rīgas - Daugavpils šosejas Pļaviņās, liecina raidījuma "Nekā personīga" rīcībā esošais video.

 

Urbanovičs noliedz, ka bijis pie stūres. Mašīnu, kas reģistrēta sabiedriskajai organizācijai "Baltijas Forums", izmantojot vēl divi darbinieki.

 

Urbanoviča auto pamanīts uz Rīgas - Daugavpils šosejas Pļaviņās. Braucējs pārsniedzis atļauto braukšanas ātrumu, kas šajā vietā ir 70 kilometri stundā, apdzinis krustojumā, šķērsojot nepārtraukto līniju.

 

"Vērtējot šo video ierakstu, var redzēt, visticamāk, šis auto vadītājs ir pārkāpis ceļu horizontālā apzīmējuma prasības. Proti - veicis apdzīšanas manevru tajā vietā, kur tas nav atļauts, tātad šķērsojis nepārtrauktās līnijas, par ko ir paredzēts administratīvais sods 55 eiro un kā papildus ietekmēšanas līdzeklis ir divi soda punkti par šāda veida pārkāpumu. Pārkāpums ir kvalificējams kā rupjš pārkāpums un bīstams, protams," vērtē Valsts policijas Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis.

 

Urbanovičs ir iecienījis "Range Roverus". Pie jaunākās, vairāk nekā 100 000 eiro vērtās automašīnas "Range Rover" Urbanovičs tika šovasar. Automašīna reģistrēta sabiedriskajai organizācijai "Baltijas Forums", kurā deputāts ir dibinātājs un prezidents.

 

Sociāldemokrāts Urbanovičs jau gadiem brauc ar organizācijai "Baltijas Forums" reģistrētiem glauniem auto, ik pa laikam nomainot uz jaunākiem modeļiem. Personīgajam auto viņam nepietiekot naudas.

 

Materiāls tapis sadarbībā ar LETA

Foto: kasjauns.lv

Atstājiet komentāru