2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

23. starptautiskā Baltijas tūrisma izstāde - gadatirgus “Balttour 2016”

23. starptautiskā Baltijas tūrisma izstāde - gadatirgus “Balttour 2016”

No 5. līdz 7. februārim izstāžu centrā Ķīpsala notiks 23. starptautiskā tūrisma izstāde - gadatirgus „Balttour 2016”. Tā ir plašākā un nozīmīgākā tūrisma izstāde Baltijā, kas ik gadu atklāj jauno tūrisma sezonu reģionā un rada svētku sajūtu gan nozares profesionāļiem, gan ceļotgribētājiem.

„Balttour 2016” vienuviet varēs apskatīt vairāk nekā 470 stendus, kuros savus piedāvājumus prezentēs ap 850 tūrisma uzņēmumu no 40 pasaules valstīm. Trīs dienas Ķīpsalā apmeklētājiem būs iespēja iepazīt jaunus maršrutus un ceļojumu galamērķus, līksmot par pasaules kultūru dažādību, iegādāties ceļojumus un baudīt Latvijas reģionu viesmīlību!

Tematiskā halle "Apceļo Latviju!" silti sagaidīs ikvienu izstādes apmeklētāju un iepazīstinās ar Latviju. Latvijas daudzveidīgumu izstādē prezentēs visi novadi – Latgale, Vidzeme, Kurzeme, Zemgale un arī skaistā galvaspilsēta Rīga, izceļot valstij tik raksturīgo un tūristiem pievilcīgo kolorītu – tūrisma objektus, jaunākās lauku ceļošanas un atpūtas iespējas, katra novada senās tradīcijas un spilgtākos pasākumus. Turklāt izstādē uz vietas apmeklētāji varēs iegādāties vietējos ražojumus un darinājumus, kā arī ekoloģiskus un mājās gatavotus pārtikas produktus. Izstādei ik gadu gatavojas arī skaistās Latvijas pilis, muzeji, pilsētas un tūrisma informācijas centri.

Arī šogad, kopīgā Zemgales ekspozīcijā, tiks pārstāvēts Pļaviņu novads. Skrīveru, Aizkraukles, Kokneses un Pļaviņu novadi vienotā Vidusdaugavas reģiona stendā prezentēs 2016. gada tūrisma piedāvājumu - Vidusdaugavas kartes. Ceļotgribētāji tiks iepazīstināti ar  Pļaviņu novada apskates objektiem, naktsmītnēm, ēdināšanas uzņēmumiem un apskates saimniecībēm- izstādē tiks izplatītas jaunās Pļaviņu novada kartes - latviešu, angļu un krievu valodās, kā arī reklāmas materiāli par  „Latvju Spīķeri”, alus darītavu „BURSH”,  Kalsnavas arborētumu, moteli BU-BU un mūsu novada atdzimstošo pērli - Odzienas muižu. Amatnieku darbu un gardumu tirdziņā Odzienas muižas pārstāvji piedāvās degustēt un iegādāties Odzienas alu.

Atstājiet komentāru