2024.gada 20. septembris

Ginters, Guntra, Marianna

Pļaviņu novada sieviešu klubs aicina uz nodarbībām „Mana dzīve - manas izvēles!”

Pļaviņu novada sieviešu klubs aicina uz nodarbībām „Mana dzīve - manas izvēles!”

15. un 29. oktobrī novada sievietes tiek aicinātas uz bezmaksas semināru „Mana dzīve- manas izvēles!”. Nodarbības vadīs Silvija Strušele - NLP specializēto programmu trenere, skolotāja. NLP jeb neirolingvistiskā programmēšana ir mācība par cilvēka personīgo meistarību, mācība, kas ļauj apgūt metodes, kas nodrošina līdzsvaru un harmoniju starp dažādiem dzīves kontekstiem. NLP ļauj apzināties un reāli sasniegt tos mērķus, pēc kuriem mēs tiecamies.

NLP pēta cilvēka rīcības stratēģijas un psiholoģiskos procesus. NLP ļauj apgūt stratēģijas, kas ļauj efektīvi mācīties no savām kļūdām un modelēt citu cilvēku panākumus.

21.gadsimts - izteikts pārmaiņu gadsimts. Īpaši tas ir attiecināms uz cilvēka domāšanu. Ne velti saka, ka cilvēks ir savas domāšanas upuris... Ko darīt? Kā dzīvot? Grāmatās ir izlasītas, lekcijās ir dzirdētas dažādas metodes... Daļa no tām izmēginātas... Taču esmu tur, kur esmu... Un tomēr dzīve ir brīnišķīga, jo tā ir mana dzīve.... Nodarbībā - dalīsimies pārdomās... uzklausīsim... ieklausīsimies... "Kad aizveras vienas durvisuz laimi, atveras citas... "(H. Kellere) Uz tikšanos!...”: Silvija Strušele.

 

Nodarbības notiks JIC „Ideja”, Daugavas ielā 50, plkst. 10.00 (nodarbība ilgs aptuveni 2 stundas)

Sīkāk par projektu”Pļaviņu novada sieviešu klubs”(projektu finansē Pļaviņu novada pašvaldība), tā norisi un plānotajiem pasākumiem:

https://www.facebook.com/PlavinuSievietes

un

http://www.draugiem.lv/plavinusievietes/

 

Līva Kotina, projekta „Pļaviņu novada sieviešu klubs” vadītāja

Atstājiet komentāru