2024.gada 20. septembris

Ginters, Guntra, Marianna

Pļaviņu novada ziņas

Pļaviņu novada ziņas

Pļaviņu novada iedzīvotāju ērtībām no 2017. gada 2. janvāra Klientu apkalpošanas centrs (KAC) Pļaviņu novada domes 1. stāva telpās atvērts bez pārtraukuma - pirmdien, otrdien, trešdien no plkst. 8.30 - 17.00, ceturtdien no plkst. 8.30 - 19.00, piektdien no plkst. 8.30 - 15.00. Iedzīvotāji var saņemt Valsts un pašvaldību klientu apkalpošanas centra sniegtos pakalpojumus, iesniegt iesniegumus, kā arī saņemt KAC speciālista konsultācijas. Iestādes klientu apkalpošanas darba laikā nodrošināta apmeklētāju un dokumentu pieņemšanas nepārtrauktība. Valsts un pašvaldību vienotajos klientu apkalpošanas centros pieejamo pakalpojumu saraksts pieejams mājas lapā www.plavinunovads.lv vai zvanot 65133054

SIA ”Pļaviņu Komunālie pakalpojumi” ziņo, ka laika posmā no 2017.gada 31.janvāra plkst. 24:00 līdz 2017.gada 01.februārim plkst. 08:00 tiks veikti ūdensvada tīkla skalošanas un dezinfekcijas darbi Pļaviņu pilsētā (ūdens padeve būs ar pārtraukumiem). Pēc ūdensvada skalošanas un dezinfekcijas darbu veikšanas ūdens iespējams būs duļķains un rūsains. Iedzīvotāji aicināti šajā dienā samazināt ūdens patēriņu pārtikas vajadzībām un lietot ūdeni tikai vārītā veidā.

No 2017. gada 2. janvāra Pļaviņu novada bibliotēkai mainīts darba laiks. Turpmāk bibliotēka apmeklētājiem būs atvērta: darbdienās - no plkst. 9.00 – 18.00, sestdienās - no plkst. 9.00 – 15.00.

Pļaviņu novada pašvaldības policija atgādina - stājušies spēkā grozījumi Ministru kabineta noteikumos „Mājas (istabas) dzīvnieku reģistrācijas kārtība”. Tie paredz, ka, sākot no 2017. gada 1. janvāra, suņiem jābūt apzīmētiem ar mikroshēmu un reģistrētiem Lauksaimniecības datu centra datubāzē. Kaķu un mājas sesku reģistrēšana ir brīvprātīga. Pēc Lauksaimniecības datu centra informācijas uz 2017. gada 1.janvāri Pļaviņu novadā reģistrēti 186 mājas (istabas) dzīvnieki. Saprotams, ka suņu skaits novadā ir daudz lielāks, tāpēc policija aicina suņu īpašniekus reģistrēt savu četrkājaino draugu! Pretējā gadījumā suņa īpašnieku var saukt pie administratīvās atbildības, kā arī piemērot administratīvo sodu. Neskaidrību gadījumā lūgums sazinieties ar Pļaviņu novada pašvaldības policiju.

4. februārī Pļaviņu novada ģimnāzijā- Žetona vakars. No plkst. 9.00 Pļaviņu novada ģimnāzijas sporta zālē norisināsies tradicionālā Absolventu kausa izcīņa basketbolā, bet plkst. 18.00 skolas svinību zālē notiks Žetona vakars.Absolventi tiek aicināti iesaistīties skolas vēstures grāmatas tapšanā un atbalstīt Draudzīgā aicinājuma tradīcijas. Sīkāka informācija Pļaviņu novada ģimnāzijas mājas lapā www.png.edu.lv

 

 

Informāciju sagatavoja:

Līva Kotina

Pļaviņu novada tūrisma informācijas centra vadītāja

Tālr.: 22000981

E-pasts: liva.kotina@plavinas.lv

Atstājiet komentāru