2024.gada 20. septembris

Ginters, Guntra, Marianna

Sākusies pieteikšanās uz 4. Latvijas tūrisma informācijas tirgu Pļaviņās

Sākusies pieteikšanās uz 4. Latvijas tūrisma informācijas tirgu Pļaviņās

9. septembrī Latvijas apceļotāji tiek aicināti uz 4. Latvijas tūrisma informācijas tirgu. Šogad tas notiek Pļaviņās - pilsētā, kur satiekas Vidzeme, Zemgale, Latgale. Šis gads Pļaviņām ir īpašs - pilsēta svin 90 gadu jubileju.

Latvijas tūrisma informācijas tirgus dalībniekiem Pļaviņās būs iespēja prezentēt savus novadus un to aktuālo tūrisma piedāvājumu. Tāpat šajā pasākumā aicināti piedalīties Latvijas amatnieki un mājražotāji ar savu produkciju. Pasākuma apmeklētājiem tiks piedāvāta kultūras programma un dažādas aktivitātes.

Tirgus laikā tūrisma informāciju centriem būs iespēja iepazīstinās apmeklētājus ar sava novada apskates vietām, naktsmītnēm, ēdināšanu un citiem brīvdienu piedāvājumiem, savukārt apmeklētājiem šis būs ērts veids kā vienkopus uzzināt par tūrisma un ceļošanas iespējām un jaunumiem Latvijā.

Tūrisma informācijas centri savu dalību aicināti pieteikt līdz 31.augustam, aizpildot pieteikuma formu - https://goo.gl/forms/M9J08RM6MGk6hQYw1

Informācija: tālr.: +371 22000981; e-pasts: turisma.info.centrs@plavinas.lv.

Tirgotāji aicināti pieteikties pa tālr.: 27873332 vai e-pastu: tirgus@plavinas.lv

Apmeklētājiem būs iespēja piedalīties loterijā un laimēt kādu pārsteiguma balvu, tāpēc organizatori aicina visus tirgus dalībniekus padomāt par vienu prezentējošu balvu.

 

Informāciju sagatavoja:

Līva Kotina

Pļaviņu novada Tūrisma informācijas centrs

turisma.info.centrs@plavinas.lv

22000981



Atstājiet komentāru