2024.gada 20. septembris

Ginters, Guntra, Marianna

Pļaviņu novada iedzīvotājiem piedāvā piedalīties nūjošanas nodarbībā

Pļaviņu novada iedzīvotājiem piedāvā piedalīties nūjošanas nodarbībā

Sestdien, 23. septembrī plkst. 12.00 JIC „Ideja” pagalmā (Daugavas ielā 50) Pļaviņu novada iedzīvotāji aicināti piedalīties nūjošanas nodarbībā. To organizē Latvijas Tautas sporta asociācija un Pļaviņu novada dome.

Nodarbībā var piedalīties dažādas fiziskās sagatavotības un vecuma nūjotgribētāji ar vai bez nūjošanas pieredzi. Dalībnieku reģistrācija sāksies 11.30. Inventārs – nūjas būs pieejamas un tiks izsniegtas pasākuma norises vietā. Instruktori iepazīstinās ar nūjošanu kā veselīga dzīvesveida sastāvdaļu, vadīs iesildīšanos, palīdzēs apgūt pareizu tehniku. Tad sekos nūjošanas pārgājiens pa Pļaviņu pilsētu – gleznaino rudens ainavu promenādi. Noslēgumā nūjotāji atkal pulcēsies JIC “Ideja” pagalmā, kur pie tējas un veselīgām uzkodām varēs uzdot interesējošos jautājumus un pārrunāt savu nūjošanas pieredzi.

Pasākums tiek rīkots, lai radītu iedzīvotājos interesi par nūjošanas aktivitātēm un rosinātu tās ieviest savā ikdienā. Nūjošana palīdz saglabāt veselību, uztur fizisko formu un rada kustībprieku. Tā nodarbina ap 90% cilvēka muskuļu, taču būtiski ir apgūt pareizo tehniku un izmantot atbilstošas nūjas. Nūjot var jebkurā gadalaikā un bez vecuma ierobežojuma.

Informāciju sagatavoja:

Sanita Kitajeva

Pļaviņu novada domes

Sabiedrisko attiecību speciāliste

29355624, sanita.kitajeva@plavinas.lv

Atstājiet komentāru