2024.gada 20. septembris

Ginters, Guntra, Marianna

Pļaviņu novada pašvaldības komunāliais dienests uz trim dienām atstāj iedzīvotājus bez ūdens (FOTO)

Pļaviņu novada pašvaldības komunāliais dienests uz trim dienām atstāj iedzīvotājus bez ūdens (FOTO)

Pļaviņu novada iedzīvotājs Mārtiņš sociālajā vietnē facebook.com pauda sašutumu par to, ka Pļaviņu novada komunālie dienesti atstāj iedzīvotājus bez ūdens trīs dienas.

Mārtiņš facebook.com savā profilā rakstīja: “Man patīk veids, kā tiek risinātas problēmas Pļaviņu novadā no Pļaviņu komunālo puses - darbus sākam piektdien pēc 14:00, savukārt laikam jau ap 17:00 darba nedēļa ir beigusies! Sestdien kāds vēl attapās, ka būtu jānorobežo šis veidojums, paldies par to pašu. Urrā, 13 mājsaimniecības atstātas bez ūdens.”

Radio1.lv, sazinoties ar Pļaviņu novada domes sabiedrisko attiecību speciālisti Sanitu Kitajevu, lūdza sniegt skaidrojumu, kāpēc iedzīvotāji Pļaviņu novadā nedēļas nogalē atstāti bez ūdens.

“Pļaviņu novada Aiviekstes pagastā piektdienas pēcpusdienā notika ūdensvada plīsums, un tika uzsākti labošanas darbi. Darbi izrādījās sarežģītāki un apjomīgāki kā paredzēts, tos nebija iespējams paveikt nedēļas nogalē. Šobrīd (pirmdien – red.piez.)notiek aktīva rīcība, lai problēmu novērstu un ūdenspadevi atjaunotu jau šodien,” informē Sanita Kitajeva.

Viņa arī piebilst, ka notikušais tiek analizēts, lai turpmāk šādas neparedzētas situācijas risinātu veiksmīgāk un operatīvāk.

Aculiecinieka foto

Komentāri (0-3/3)

  • es
    02.07.2018 18:35
    Pļaviņās taču visatļautība-ko gribu to daru,kā gribu tā strādāju,-te par iedzīvotājiem neviens nedomā,tik prot naudu plēst par ūdeni,kanalizāciju,atkritumiem,siltumu....
  • Iedzīvotājs
    02.07.2018 18:35
    Ūdensvads plīsa jau nedēļas divas iepriekš. Darbs ar nebija ne sarežģīts, ne apjomīgs. Tika saskrūvētas divas savienojuma mufes uz taisnas caurules un viens atzars uz māju. Problēma bija tikai komunālajā dienestā jo tur neviens neparko neatbild un darbinieku ar nav, kas to varētu izdarīt.
  • Essssssss
    02.07.2018 18:35
    Par šitādu neizdarību - komunālā dienesta vadītājam - jāatkāpjas no amata!

Atstājiet komentāru