2024.gada 20. septembris

Ginters, Guntra, Marianna

Pļaviņu novada sieviešu klubs aicina uz tikšanos ar stilisti Žannu Dubsku

Pļaviņu novada sieviešu klubs aicina uz tikšanos ar stilisti Žannu Dubsku

Pļaviņu novada domes izsludinātajā projektu konkursā ar devīzi „Lai izskan Pļaviņu vārds Latvijā!”, trešo gadu pēc kārtas, tika apstiprināts iedzīvotāju grupas (Līva Kotina, Zane Steprāne un Linda Avotiņa) projekta „Pļaviņu novada sieviešu klubs” turpinājums, piešķirot līdzfinansējumu projekta īstenošanai 2018. gadā.

Pļaviņu novada sieviešu klubs aicina uz pirmo bezmaksas tikšanos ar stilisti Žannu Dubsku seminārā „Sievišķīgas elegances māksla. Kas padara sievieti par Dievieti?”

Žanna Dubska ir ne tikai pazīstama imidža dizainere, bet arī zinātņu doktore, šovbiznesa zvaigžņu, politiķu un sabiedrībā pazīstamu personu stila konsultante, foto un video reklāmu stiliste. Viņa ir praktiķe, nevis teorētiķe, pati dzīvo krāšņi, stilīgi un piesātināti. Uz Žannas semināriem ierodas tie ļaudis, kuriem nepietiek ar labi un pārticīgi, bet kuriem svarīgi, lai ir gaumīgi un stilīgi. Tās ir citas kvalitātes.

Ja jums nav naudas, tērējiet laiku, tērējiet savu fantāziju, iesaka Žanna.

Noteikti ir jāiegulda savā stilā, taču šiem ieguldījumiem obligāti nav jābūt finansiāliem. Tiesa, ne visi zina, kā to panākt. Tāpēc esmu gatava dalīties ar savām zināšanām." piedāvā Žanna Dubska.

Seminārs notiks 2. aprīlī, Pļaviņu novada kultūras centra mazajā zālē, Daugavas ielā 49, plkst. 11.00

Sīkāk par projektu ”Pļaviņu novada sieviešu klubs” (projektu finansē Pļaviņu novada dome), tā norisi un plānotajiem pasākumiem:

https://www.facebook.com/PlavinuSievietes

Līva Kotina, projekta „Pļaviņu novada sieviešu klubs” vadītāja

Foto: Jānis Deinats

Atstājiet komentāru