2024.gada 20. septembris

Ginters, Guntra, Marianna

Pļaviņu novada sieviešu klubs aicina uz tikšanos ar vēdisko filozofu Uģi Kuģi

Pļaviņu novada sieviešu klubs aicina uz tikšanos ar vēdisko filozofu Uģi Kuģi

Pļaviņu novada sieviešu klubs aicina uz tikšanos ar vēdisko filozofu Uģi Kuģi bezmaksas seminārā "Vīrieša un sievietes pienākumi".

Uģis Kuģis ir vēdiskais filozofs, attiecību konsultants, iedvesmotājs uz brīnumiem un labāku rītdienu, ģimenes vērtību meklētājs, bet brīžam vienkārši cilvēks, kas daloties meklē sevi.

Saskaņā ar vēdām, laimīga laulība ir kopīgi panākumi pašizziņā, regulāra garīgā prakse, savu bērnu audzināšana patiesā Mīlestībā, palīdzība tuviniekiem, sabiedrībai. Laulība ir pienākumi, kurus mijiedarbojoties pilda pāris, lai palīdzētu viens otram sasniegt pilnību un laimi.

Vīrietim ļoti svarīgi ir skaidri nosprausti mērķi, rēķināšanās ar viņu, būt kustībā, dominēt, būt līderim, turpretī sievietei- būt drošībā, harmonijā, lūgt un pieņemt palīdzību, izrunāties, izteikt savas emocijas caur ķermeni. Abiem dzimumiem ir daudz vieglāk un priecīgāk būt attiecībās, zinot un ikdienā ievērojot šos Visuma likumus par sievietes un vīrieša atšķirīgo dabu.

Uģis Kuģis (pazīstams arī kā Yogescandra das) ir vēdiskās filozofijas pasniedzējs un vēdiskās psiholoģijas konsultants, ajūrvēdas pavārs, kurš 7 gadus pavadījis Indijas un citos pasaules klosteros.”

Tikšanās notiks 26. maijā, Aiviekstes pagasta Tradīciju zāle, 1. Maija ielā 6, Aiviekstes pagastā, Pļaviņu novadā, plkst. 11.00

Sīkāk par projektu ”Pļaviņu novada sieviešu klubs” (projektu finansē Pļaviņu novada dome), tā norisi un plānotajiem pasākumiem:

https://www.facebook.com/PlavinuSievietes

Līva Kotina, projekta „Pļaviņu novada sieviešu klubs” vadītāja + 371 29403419

Atstājiet komentāru