2024.gada 23. septembris

Vanda, Veneranda, Venija

Viesītes novadā vairāk nekā par 200 tūkstošiem eiro siltinās Rites pamatskolu

Viesītes novadā vairāk nekā par 200 tūkstošiem eiro siltinās Rites pamatskolu

Īstenojot Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta atbalstītu projektu, Viesītes novadā par 227 659 eiro tiks veikta vienkāršota Rites pamatskolas ēkas renovācija, informē Viesītes novada pašvaldība.

Projekta "Kompleksi risinājumi siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanai Rites pamatskolā" gaitā paredzēts nosiltināt fasādes sienas, pagraba pārsegumu, jumta pārsegumu un cokola sienu, atjaunot jumta segumu, nomainīt vecos logus un durvis, spuldzes, kā arī veikt siltumenerģijas monitoringu.

Būvdarbus projektā veiks SIA "Pro Dev", būvuzraudzību nodrošinās SIA "Warss+", autoruzraudzību - SIA "Ēkas siltināšana".

Rites pamatskolas ēka uz remontdarbu laiku būs atbrīvota, un drošības nolūkos bērni tiks pārcelti uz Rites tautas nama telpām. Mācību darbs, neraugoties uz pārmaiņām, netiks kavēts.

Projekta "Kompleksi risinājumi siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanai Rites pamatskolā" kopējās izmaksas ir 227 660 eiro, no kuriem KPFI finansējums - 84 364 eiro un Viesītes novada pašvaldības līdzfinansējums - 143 296 eiro. Tas noslēgsies 30.jūnijā.

Atstājiet komentāru