2024.gada 23. septembris

Vanda, Veneranda, Venija

Viesītē suņa sakostā meitene joprojām ārstējas slimnīcā

Viesītē suņa sakostā meitene joprojām ārstējas slimnīcā

Otrdien, 8.aprīlī, Viesītē, Raiņa ielā, suņa sakostā 2001.gadā dzimusī meitene turpina ārstēties Jēkabpils reģionālajā slimnīcā.

Lai arī suņa kodums nav bijis pārāk stiprs - rētas šūšana nav bijusi nepieciešama, mediķi cietušo nolēmuši vēl kādu laiku paturēt slimnīcā. Par to, cik ilgi meitenei vēl nāksies pavadīt slimnīcā, lems ārstējošais ārsts.

Jau ziņots, ka 8.aprīlī Jēkabpils reģionālajā slimnīcā tika nogādātas divas suņu sakostas meitenes: 2001.gadā dzimušo meiteni suns sakodis Viesītē, bet 2005.gadā dzimušo - Jēkabpilī, Palejas ielā.

Kā pastāstīja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece, jēkabpilietei vēdera apvidū iekampis, atstājot zilumu, kāds mazs sunītis, kura saimnieks pagaidām vēl tikai tiek skaidrots. Tāpat tiek skaidroti arī apstākļi, kādos suns iekodis meitenei.

Meitenei no Viesītes kājā iekodis kāds ķēdē piesiets mājas suns, kuram viņa bija piegājusi pārāk tuvu.

Jēkabpils reģionālajā slimnīcā aģentūra LETA noskaidroja, ka abos gadījumos suņu kodumi nav bijuši stipri. Meitene no Jēkabpils pēc nepieciešamās medicīniskās palīdzības saņemšanas palaista mājās jau tajā pašā dienā.

Atstājiet komentāru