2024.gada 23. septembris

Vanda, Veneranda, Venija

Viesītes novada biedrībai "Izaicini sevi" pieškirs sabiedriskā labuma statusu

Viesītes novada biedrībai "Izaicini sevi" pieškirs sabiedriskā labuma statusu

Sabiedriskā labuma komisijas (turpmāk – komisija) kārtējā sēdē tika nolemts ieteikt Valsts ieņēmumu dienestam (turpmāk – VID) pieņemt lēmumu piešķirt sabiedriskā labuma organizācijas statusu četrām  nevalstiskajām organizācijām.

Šo statusu piešķirs:

·  biedrībai „Biedrība „Izaicini sevi”” ( Saukas pag., Viesītes nov., jomā: pilsoniskas sabiedrības attīstība); 

·  biedrībai „Saules zīmes” (Rīga, jomās: veselības veicināšana; pilsoniskas sabiedrības attīstība );

·  biedrībai „Apes Attīstības Atbalsta klubs” ( Ape, Apes nov., jomās: pilsoniskas sabiedrības attīstība; kultūras veicināšana);

·  biedrībai „JCI Latvia” (Rīga, jomās: pilsoniskas sabiedrības attīstība).

 

Atgādinām, ka tā biedrība, nodibinājums vai reliģiskā organizācija, kas vēlas iegūt sabiedriskā labuma organizācijas statusu, iesniedz VID iesniegumu par sabiedriskā labuma organizācijas statusa piešķiršanu, iesniegumā norādot sev vēlamo veidu, kādā VID paziņos lēmumu par sabiedriskā labuma organizācijas statusa piešķiršanu (VID lēmumu par sabiedriskā labuma organizācijas statusa piešķiršanu paziņo, to nosūtot pa pastu vai informāciju par sabiedriskā labuma organizācijas statusa piešķiršanu publicējot VID mājaslapā www.vid.gov.lv ). Iesniegumam ir jāpievieno attiecīgās biedrības, nodibinājuma vai reliģiskās organizācijas iepriekšējā gada darbības pārskats un turpmākās darbības plāns.

 

Plašāka informācija par sabiedriskā labuma statusa piešķiršanu pieejama VID mājaslapā sadaļā Noderīgi / Sabiedriskā labuma statuss.

 

Kristīne Augstkalne-Jaunbērziņa,

Sabiedrisko attiecību daļas galvenā speciāliste

Atstājiet komentāru