2024.gada 23. septembris

Vanda, Veneranda, Venija

Viesītiete kļūst par jauno ''Vedējs 2014'' (FOTO)

Viesītiete kļūst par jauno ''Vedējs 2014'' (FOTO)

Kā katru vasaru, arī šogad augusta sākumā notika biedrības „Lauku partnerība Sēlija" gadskārtējā konkursa „Vedējs" noslēguma pasākums.
 
Saskaņā ar tradīciju, pasākums notiek vietā, no kurienes nāk aizvadītā gada titula ieguvējs. Tāpēc šogad konkursa noslēgums notika Asares pagastā, Ancenē, pie Asares pamatskolas, jo Ancenē dzīvo pērnā gada titula «Vedējs 2013» ieguvējs Jē­kabpils novada izpilddirektors Jānis Subatiņš.
 
Viesītes novads izsaka pateicību aktīvai rakstītājai Saukas bibliotēkas vadītājai Veltai Lācei, kas konkursam pieteikusi divas novadnieces, kuras tika sveiktas svinīgajā pasākumā – Viesītes bibliotēkas vadītāja Līga Griškena un Saukas pagasta iedzīvotāja Inese Vilcāne.
 
Varam lepoties, ka šogad galveno titulu „Vedējs 2014" saņēma viesītiete Gunta Dimitrijeva, kuru izvirzīja Dzidra Nartiša no Jēkabpils novada. Jēkabpils novada projektu speciāliste Gunta Dimitrijeva tiek uzteikta par projektu ideju ģenerēšanu un realizēšanu – sākot ar inovatīvu tehnoloģiju ieviešanas pašvaldības darbinieku kapacitātes paaugstināšanai, turpinot ar starptautiskiem projektiem mūžizglītībā, mūzikā un tūrismā, beidzot ar sarežģītiem infrastruktūras projektiem.
 
Viesītes novada pašvaldības
Sabiedrisko attiecību speciāliste L. Liepiņa
Foto: Viesite, Akniste

Atstājiet komentāru