2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

45 Viesītes novada bērni saņem savas sapņu dāvanas

45 Viesītes novada bērni saņem savas sapņu dāvanas

Jau trešo gadu saldumu ražotājs Laima sadarbībā ar biedrību "Ascendum" aicināja sabiedrību piedalīties Ziemassvētku labdarības akcijā un kopā piepildīt Latvijas maznodrošināto daudzbērnu ģimeņu bērnu sapņus par Ziemassvētku dāvanām, kuras pašas ģimenes nevar atļauties. Šogad akcijā svētku dāvanas tika sarūpētas 800 maznodrošināto ģimeņu bērniem, tostarp 45 Viesītes novada bērniem no 14 ģimenēm.
 
 
Rūķi bērniem bija sagādājuši visdažādākās dāvanas. Uz Viesītes novadu atceļoja divi velosipēdi, lelles, ar pulti vadāmi automobiļi, skolas soma un citas dāvanas pēc kurām kāroja bērni.
 

Viesītes novada dalību projektā koordinēja un vadīja Sandra Nikolajeva, Viesītes novada pašvaldības sociālā darbiniece. Viņa atzīst, ka nogādāt bērniem dāvanas, pasniedzot tās tieši rokās un redzot sajūsmas dzirksti bērnu acīs, radīja dubultu prieku dvēselē: „Daži no bērniem nevarējuši iemigt veselu nakti pēc dāvanas saņemšanas, priecājoties, ka pats Ziemassvētku vecītis ir sarūpējis šīs dāvanas. Šādas bērnu atziņas iedvesmo labiem darbiem, ļaujot noticēt gan viņiem, gan arī mums - pieaugušajiem -, ka brīnumi tik tiešām notiek un sapņi piepildās."
 

Labdarības akcija Laimas Mīlestības un Sirds siltuma mājiņā, kas tika organizēta sadarbībā ar biedrību Ascendum un Bērnu slimnīcas fondu, Rīgā norisinājās no 2014. gada 30. novembra līdz 2015. gada 6. janvārim. Laimas Mīlestības un Sirds siltuma mājiņu varēja apmeklēt ikviens un ar gaišām domām paveikt labu darbu, izvēloties bērnu veidotu kartiņu un palīdzot īstenot maznodrošināto daudzbērnu ģimeņu bērnu kvēlākos sapņus.
 

Viesītes novada pašvaldības
Sabiedrisko attiecību speciāliste Laura Liepiņa

Atstājiet komentāru