2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Informatīvi konsultatīvā diena lauksaimniekiem Viesītes novadā

Informatīvi konsultatīvā diena lauksaimniekiem Viesītes novadā

 10.februārī Viesītes novada kultūras pilī, norisinājās informatīvi konsultatīvā diena lauksaimniekiem, kuru organizēja Viesītes novada pašvaldības  lauksaimniecības konsultants Ivars Vingris.

 

Semināra mērķis bija sniegt informāciju par LAD aktualitātēm un pieejamajiem mācību semināriem lauksaimniekiem.


Informatīvi konsultatīvajā dienā lauksaimniekiem bija iespēja saņemt viņiem interesējošu informāciju no dažādiem speciālistiem. Viesītes novada domes nekustamo īpašumu speciāliste Svetlana Puzāne informēja par izmaiņām likumdošanā darījumos ar lauksaimniecības zemi. VID NP Fizisko personu tiešo nodokļu metodikas daļas galvenā nodokļu inspektore Karīna Puriškeviča sniedza informāciju par izmaiņām nodokļu likumdošanā 2015.gadā. Un par rīcību ar aizaugušajām lauksaimniecības zemēm atbilstoši Meža likumam un izmaiņām Meža likumā, stāstīja Meža konsultāciju pakalpojuma centra Madonas nodaļas vadītāja Mairita Bondare.

 

Plašāka informācija par lauksaimniekiem paredzētajām apmācībām pieejama Viesītes novada pašvaldības mājaslapā www.viesite.lv sadaļā ekonomika.

 

Raksts tapis sadarbībā ar Viesītes novada pašvaldības sabiedrisko attiecībus spec. L.Liepiņas ēnām 9. klases audzēknēm Sabīni Grinciunu un Ievu Milakni.  

Atstājiet komentāru